עבור לתוכן

עזרה || רגישת מחשב חדש כולל ציוד היקפי בתקציב של 3500-4000 + שאלה

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא מבין כלום ברכישת מחשבים. המחשב הנוכחי שלי הוא משנת 2000, עוד כשיצא פנטיום 4 לראשונה.

אני מתכנן לעצמי עמדת עבודה אישית, כולל ציוד הקפי, מסך והכל.

אז ככה. השאלה. מה הבעייה עם אייבורי? שמעתי סיפורים שהם מוכרים רכיבים יד-שניה וכו'...

מה הבעייה האמיתית איתם?

אני יודע שלא רציני לקנות מהם, אבל המחירים אצלהם משתלמים [במידה וזה מה שאתה מקבל]

המחשב שאני מתכנן לקנות יהיה למטרות עבודה. לא אופיס. אוקיי, בנוסף לאופיס. Photoshop, ImageReady Flash Golive וכו'...

אני מעוניין להריץ לפחות 3 מהתוכנות הנ"ל ושהמחשב לא יזחל לי, להפך, שלא יהיו לו בכלל בעיות ריצה.

כרטיס מסך יוקרתי אני לא צריך, זה לא כמו תלת מימד שצריך בשביל זה כרטיס ב3000 שקל. אני אסתדר עם כרטיס סטאנדרטי.

באתר של אייבורי מציעים לי מחשב כולל מסך 20" וציוד הקפי [מה שאני בטוח אשדרג] ב3,140 ש"ח.

מדובר במחשב הבא:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode=

אני לא יודע מה להגיד לכם, היו כאלה שאמרו לי להתרחק מאייבורי, וכאלה שהמליצו לי.

אילו בעיות יכולות לצוץ אם אני אקנה משם? ירמו אותי? חלקים דפוקים? יד שניה? אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובות :)

אם מישהו יכול להוסיף מפרט שלדעתו יספק תצרכים שלי, אשמח לקבל גם מפרט חלופי.

נ.ב. אני לא מעריץ גדול של AMD, מה שאומר שעדיף INTEL. וכנ"ל על ATI, אני מעדיף GEFORCE.

פורסם

תשמע.

אני לא יכול לענות לך אם הם (אני לא אומר את השם המפורש)משתמשים במוצרים יד שניה וכו' כי אין לי הוכחות וזה גובל בלשון הרע.

מה שכן,חלק מהרכיבים שהם משתמשים,במיוחד במחשבים במבצע !!! הם ברמה לא הכי גבוהה (כחדשים) וזה שמעתי ממישהו שעבד שם.

שמעתי וקראתי גם הרבה מקרים שהחברה הכניסה כל מיני רכיבים שלא סוכם עליהם (תמיד הרכיבים הזולים יותר) למשל:במקום דיסק sata דיסק רגיל וכו'.

אם אתה שואל אותי עדיף שתתרחק מהמחשבים "המוכנים" אצלם .אם כבר לקנות שם אז אולי בחלקים.

קרוב משפחה שלי קנה אצלם (רק בדיעבד סיפר לי) והוא לא מרוצה בגלל כל מיני תקלות שונות ומשונות.

אני את המחשב שלי רכשתי לפני יותר משבוע גם ברשת גדולה ksp,ולמרות שגם עליה שמעתי פה ושם דיבורים אני מרוצה מאוד.לא עשו שום טעות בשום דבר.

וגם ההרכבה של הרכיבים לא חפיפניקית כפי שאולי אפשר לצפות.

אולי זה כי באמתי לרכוש מחשב שאני רציתי להרכיב ולא מוכן מראש.

בכל מקרה אם אתה לא מבין בתחום אני ממליץ בחום רב שתלך לחנות,כל חנות עם מישהו שבאמת מבין בתחום וברכיביו.אין לך מושג איזה טרף קל זה לקוח שלא מבין כלום בתחום הזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא בור לגמרי. אני יכול לדעת מתי ירמו אותי, אני יודע מה לקחת ומה לא לקחת.

ניסיתי להרכיז בעצמי מחשב בKSP ויצא לי 6600 שקל. וזה אותם רכיבים כמעט כמו באייבורי.

אולי רשת יותר זולה טיפה? אחרת?

פורסם

אני לא בור לגמרי. אני יכול לדעת מתי ירמו אותי, אני יודע מה לקחת ומה לא לקחת.

ניסיתי להרכיז בעצמי מחשב בKSP ויצא לי 6600 שקל. וזה אותם רכיבים כמעט כמו באייבורי.

אולי רשת יותר זולה טיפה? אחרת?

תשמע,אני אגיד לך את האמת,מחיר כ"כ זול צריך להדליק לך נורה אדומה.אין שום סיבה שיהיה הבדל כ"כ משמעותי בין 2 החברות,וזה עוד שksp נחשבים זולים יחסית.

תנסה לראות כמה יעלה לך במקומות אחרים ותעשה ממוצע.

אחת הבעיות אצל הישראלים זה שהם ממהרים לקנות מוצרים זולים במבצע (על המשקל) ולאחר מכן מתפלאים למה ומדוע יש כ"כ הרבה בעיות במוצר.

אין מה לעשות,על איכות משלמים.שווה להשקיע עוד כמה לירות בשביל להיות בראש שקט.

רק עכשיו שמתי לב לעובדה שמדובר בליבה כפולה מדור קודם .PENTIUM D

הם בטח מנסים להיפטר מהמלאי הזה.

אני חושב שהיום כבר לא משתלם לקנות את הדור הזה,יש מחירים מצויינים ל .core 2 dou

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 18:43:16

נצל"ש ותקנו אותי אם אני טועה בבקשה

אני רואה שה PENTIUM D שכתוב שם הוא על 64 bit.

הסדרה הנ"ל לא פועלת על 32 ?!

פורסם

בגלל אנשים כמוך אייבורי היום מה שהם... תשמע לפי התקופה שהעברת עם המחשב הקודם שלך... (7 שנים...) אני מבין שאתה מקווה שהמחשב ה"חדש" שלך יחזיק לך גם 7 שנים.... אז זהו שבתקציב של 4000 שקל (כולל מסך 20 שלא ברור לי למה אתה צריך) קשה לי להאמין שנראה את פוטושופ של שנת 2010 -2009 רץ על המחשב שלך בזמן שאתה גולש באינטרנט שומע מוזיקה ולמשל אימיול\קאזה פתוחה. אני חושב שאתה צריך לקנות כונן רק ב3500 (בעוד חודש לא עכשיו) ומסך בצד של 19" ב1200-1000 זה בזבוז רציני של כסף.. כיום לקנות מחשב ב3500 זה כאילו אתה קונה מחשב לחצי שנה שנה....אז תשקול תרכישה תחשוב להגדיל את התקציב ואם אין מה לעשות.... אז אני לא יציע לך בכלל לקנות מחשב חדש...

לגבי ההעדפות של AMD ואינטל ATI וNVIDIA אתה צריך להבין משו קודם כל המעבדים...: AMD זה יהיה פתרון זול למחשבים שמתבקשים למשחקים... אינטל יותר יקרים ובגלל זה למשחקים עדיף AMD (משתלם!) לצרכים משרדיים.... ובכן... תיקח אינטל אבל זיכרון מינימום 2 ג'יגה למחשב חדש... וכרטיס מסך מינימלי אני מאמין שאם אתה רוצה להינות באמת ממחשב חדש אתה חייב לקנות כרטיס שיתאים למערכת ההפעלה ויסטה לפחות.... חכה עוד חודש תקנה כרטיס זול ב500 איזה 8300 או 8200 כרטיסים זולים התומכים בDX10 שויסטה משתמשת בו. זהו סליחה שחפרתי P:

פורסם

נצל"ש ותקנו אותי אם אני טועה בבקשה

אני רואה שה PENTIUM D שכתוב שם הוא על 64 bit.

הסדרה הנ"ל לא פועלת על 32 ?!

מצטער שאני כותב שוב פעם פשוט זה חשוב,אם לא בשבילי למי שרוצה לקנות שם.

שוב לגבי החברה שעליה מדובר פה.

יש לאחד המנהלים פה (מצטער אני עדיין חדש לא זוכר ) חתימה שכתוב בה "יהודי יקר אל תקנה באי..." אותי זה הצחיק.

פורסם

מעבדים מסדרת PENTIUM D תומכים ב64 ביט

ולSkateFreak אני ממליץ לך להתרחק מהסידרה הזו של אינטל

בתקציב כמו שלך הולכים על amd יש להם ביצועים עדיפים וההפרש במחיר כמעט ולא מורגש

פורסם

קודם כל קובי מה זה נצל"ש חחחח

עכשיו תשמע SKATEFREAK בהחלט מומלץ לך ללכת על AMD כמחשב לאורך זמן בתקציב נמוך כי הביצועים שלהם יהיו יותר חזקים במחירים יותר נמוכים מאשר INTEL.... עזוב אותך שטויות אל תקנה מחשב חחח תחכה אחוי עוד כמה חודשים כמו שאני אומר לכולם שהרוחות יירגעו... רק יצא DX10 ורק יצאה מערכת הפעלה חדשה(VISTA אם לא הבנת) חבל ובזבוז לקנות מחשב כיום... (אלא אם כן זה מחשב HIGEND , עם תקציב גבוה) עדיף לך אפילו להביא איזה מחשב יד שניה ב1000 שקל ולחסוך עוד כסף לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם VISTA בקלות עוד חצי שנה\שנה זאת דעה אישית שלי כללית לגבי מי שקונה מחשב בתקציב נמוך שיחזיק לאורך זמן(לצורכי עבודה), ויש הרבה כאלה...

פורסם

מעבדים מסדרת PENTIUM D תומכים ב64 ביט

אוקיי,טעות שלי.

פורסם

קודם כל קובי מה זה נצל"ש חחחח

עכשיו תשמע SKATEFREAK בהחלט מומלץ לך ללכת על AMD כמחשב לאורך זמן בתקציב נמוך כי הביצועים שלהם יהיו יותר חזקים במחירים יותר נמוכים מאשר INTEL.... עזוב אותך שטויות אל תקנה מחשב חחח תחכה אחוי עוד כמה חודשים כמו שאני אומר לכולם שהרוחות יירגעו... רק יצא DX10 ורק יצאה מערכת הפעלה חדשה(VISTA אם לא הבנת) חבל ובזבוז לקנות מחשב כיום... (אלא אם כן זה מחשב HIGEND , עם תקציב גבוה) עדיף לך אפילו להביא איזה מחשב יד שניה ב1000 שקל ולחסוך עוד כסף לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם VISTA בקלות עוד חצי שנה\שנה זאת דעה אישית שלי כללית לגבי מי שקונה מחשב בתקציב נמוך שיחזיק לאורך זמן(לצורכי עבודה), ויש הרבה כאלה...

נצל"ש=ניצול שרשור

פורסם

מצטער על הבורות אבל מה זה ניצול שירשור? חחח מה הכוונה?

(סליחה על הספאם אני פשוט חייב לדעת מה זה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים