פורסם 2007 במרץ 2018 שנים שלום!עכשיו שלויסטה יש (אמור להיות) הגנה חזקה יותר,אם הייתם צריכים להמליץ על חבילת תוכנות הגנה מושלמת עבור הויסטה, מה הייתם ממליצים?אני יודע שיש הודעה מודבקת שנותנת לינקים לתוכנות, אבל, 1. האקס.פי אמור להיות פחות מוגן מהויסטה. 2. אם הייתי מוריד ומתקין כל דבר שמנהל פה הדביק היו לי בסביבות ה20 תוכנות שונות שעושות אותו הדבר.תודה!איתן.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים זה לא משנה עד כמה רמת האבטחה של ויסטה גבוהה,תמיד צריך חבילת הגנה טובה ובטוחה.אני ממליץ לך לעכשיו את Zone Alarm ואת AVG.בעוד כפחות מחצי שנה ESET מוציאה לאור את ה-NOD32 החדש שלה,ואז תמחק את AVG ותעבור אליה.מקווה שעזרתי,בתודה.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר מה בנוגע לקספרסקי? מה בנוגע לחומת אש?ומה בנוגע לתוכנות משנית כגון AdAware, או Registery Mechanicיש כלכך הרבה אופציות לכל הרבה דברים שהרבה מאוד הן או אותו הדבר או מסוג שונה שבכל זאת מכסות כבר אותם הדברים...טוב יהיה לשמוע המלצה מעודכנת לחבילת תוכנות כוללנית שכיום הכי תתאים.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אנטיוירוס - AVAST FIREWALL - של חלונות (של ויסטה ) ANTISPYWARE - SPYBOT זהו
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אנטיוירוס - AVAST FIREWALL - של חלונות (של ויסטה) ANTISPYWARE - SPYBOT זהו זה לא אמור להספיק!,אפילו לא טיפה. וליתר ביטחון תמיד צריך פירוול נוסף לחומת האש של הווינדווס
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תעבוד עם 2 פיירוולים ואם אתה לא יודע בדיוק מה אתה עושה אתה תחסום את עצמךמומלץ לעבוד עם 1 טובכמו שלא מריצים שני אנטיוירוסים
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אני לא התכוונתי לכך שהוא יתקין 2 פירוולים.התכוונתי שחומת האש של וינדווס לא יכולה להחליף פירוול,ושהוא יתקין אחד.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר תודה על העזרה של כולם!מה לגבי חבילות אבטה "Internet security" שמציעות חברות כגון קספרסקי או של נורטון וכדומה...?(נומר שמחירים זה לא הבעיה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.