פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אחרי מאבקים ארוכים ביותר הצלחתי להפטר ולהסיר את נרו...מישהו מכיר תוכנת צריבה טובה שעובדת עם ויסטה? (לא צריך את כל התוספות המרגיזות)
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר nero...?ניסיתי להתקין את nero 7.7 שאמור לתמוך באופן מלא בויסטה, העובדה שביקתי ממנו להתקין רק את תוכנת הצריבה- לא הפריעה לו כלל וכלל להתקין את nero scout ואת ה smart start, כמובן שהוא גם לא הצליח להסיר את עצמו ולבסוף הצלחתי אחרי אינספור נסיונות באמצעות כלי מיוחד לניקוי של נרו....בקיצור, אני מחפש משהו אחר.... מישהו מכיר? ???
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים תוכל בבקשה לתרום לי את הכלי שהצלחת למחוק בעזרתו את ה-nero - אני גם תקוע...?
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר תוכל בבקשה לתרום לי את הכלי שהצלחת למחוק בעזרתו את ה-nero - אני גם תקוע...?http://www.nero.com/nero7/eng/Clean_Tools.html
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר תנסה אחד מאלה http://filehippo.com/software/dvd/ CDBurnerXP Pro Deepburner CDBurnerXP Pro עושה טעות קטנה ואומר לי שאני מריץ ווינדוז 95 ולכן לא יכול להפעיל את התוכנה כנראה שהוא התבלבל בין ווינדוז95 לבין ויסטה אולטימייט..... Deepburner גם כן לא רוצה להתקין את עצמו... עוד אופציות?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים Ahead.Nero.v7.7.5.1 - הגירסא הזאתי אומרים שהיא מוכנה כבר ועובדת על Vista.אני יתקין אותה שיהיה לי זמן, נקווה לטוב (:
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר Ahead.Nero.v7.7.5.1 - הגירסא הזאתי אומרים שהיא מוכנה כבר ועובדת על Vista. אני יתקין אותה שיהיה לי זמן, נקווה לטוב (: אל תאמין לכל מה שאומרים זאת בדיוק הגרסא שהתקנתי ועשתה לי בעיות. : ודרך אגב, ויסטה לא מוכנה להתקין נרו 6.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אין לויסטה מנוע צריבה נורמלי (שלא כמו הדבר העלוב ההוא ב-XP) ?הם בהחלט שיפרו אותו והוסיפו אפשרויות מרחיקות לכת כמו לבחור את מהירות הצריבה, אבל זה עדיין לא זה וחסרות אופציות כמו למשל לצרוב אימג'ים....
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים הם בהחלט שיפרו אותו והוסיפו אפשרויות מרחיקות לכת כמו לבחור את מהירות הצריבה, אבל זה עדיין לא זה וחסרות אופציות כמו למשל לצרוב אימג'ים....כצפויניסית להריץ את ההתקנות ב-COMPATIBILITY MODE אם יש כזה דבר?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר כצפויניסית להריץ את ההתקנות ב-COMPATIBILITY MODE אם יש כזה דבר?יש דבר כזה, אפשר לעשות compatibility ל xp sp2 לתוכנות, אבל אני לא בטוח לגבי התקנות תוכנה, בכל מקרה זה נשמע כמו מקור מעולה לבאגים וטעויות.גרסאות קודמות ל 7.751 הוא בכלל לא נותן להתקין וקופץ חלון של הווינדוז שאומר שהגרסא הזאת של נרו לא תומכת בויסטה....יש להם דאטה בייס די גדול של גרסאות שהם יודעים שלא עובדים טוב. זה קרה לי גם בגרסא ישנה יותר של nod32 ועוד תוכנות אחרות.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים Nero 7 Lite 7.7.5.1 R1.7.2.234MBNero 7 Lite is a full functional Burning Software Suite including:· Nero Burning Rom· Nero Express· Nero CoverDesigner· Nero WaveEditor· Nero ToolkitHowever Nero 7 Lite is still a lite pack, so these programs are left out:· Nero Home· nero Scout· Nero StartSmart· Nero SoundTrax· Nero Vision· Nero Recode· Nero Showtime· Nero MediaHome· Nero PhotoSnap· Nero BackItUp· Nero InCD· Nero SoundBox· Nero ImageDriveNero 7 Lite now supports Windows Vista completely.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.