פורסם 2007 במרץ 1918 שנים שלום,אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל)רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות.לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב.?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?.או את הגרסה של ה 160.אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול,תודה לעוזרים.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים הציפסט שלך לא תומך בSATA לך על כונן IDE ובגירסת 16 מגהבייט קאטש עם תמצא http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013247.htm
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר שלום שוב,שיניתי את הכותרת לפי בקשת מנהל הפורום.ובעניין שלי, איך אני מוצא ואיפה, כונן HD עם חיבור IDE?מה ההבדלים בדיוק?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר בחנות המחשבים הקרובה לביתי גונבים אותך ב 100 שקל על הארד דיסק פחות טוב... :-\יש ב KSP אחד כזה שכן אפשר להתאים למחשב שלי?ואם לא מהאתר הזה אז מאתר אחר שאפשר להזמין בבקשה?ועוד שאלה, יש מתאם ל IDE? שאני אוכל לחבר מהמחשב הישן אל ההרד דיסק החדש...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים לא הבנתי מה הבעיה לחפש הארד דיסקים IDE ב ZAP או משהו כזה ...מתאמים הפוכים יש, אולי יש גם כאלו. בכל מקרה, אתה גם יכול לקנות בקר SATA למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.