עבור לתוכן

hp dv6186ea/dv6282ea מול כל מחשב נייד אחר

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים.

אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד..

לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,כמו כן עפ"י הפורמים בעיה זו אמורה להפתר ע"י שדרוג ביוס האם זה נכון?האם יש מישהו בעל דגם זה שהייתה אצלו בעיה כזו שנפתרה ע"י עדכון ביוס?.

ועוד דבר נתקלתי בכמה חנויות שמציינות במפרט של ה6282 שהבטרייה בעלת 8 תאים דבר שלא הצלחתי לקבל עליו אישור מהאתר של HP,מה גם ששני הדגמים זהים לחלוטין ובחלק מהחנויות מצויין שמדובר על בטרייה של 6 תאים,האם זו איזשהיא הטעיה?

ולסיום אם יש מישהו שיכול להמליץ במחירים האלה על מחשב נייד טוב למשחקים ברמה כזו אשמח לשמוע..

סליחה על אריכות ההודעה,אשמח לתגובות.

יום טוב : :xyxthumbs:

פורסם

היי ,

לגבי הרעש - לדעתי ואני כמעט בטוח שב6282 לא יהיה רעש כי הבעיה בדרייברים וב6282 הדרייברים יותר חדשים וגם יש שם ויסטה.

גם אני מתכנן לקנות את ה 6282,לדעתי עדיף אותו על פני ה6186 כי לא תוכל לשדרג לויסטה בחינם ב6186 החל מה 1 באפריל ואז אחרי שנה של שימוש ,כשכולם יעברו לויסטה תשאר עם אקס פי ...

לגבי הסוללה - כנראה מדובר בטעות - הסוללה 6 תאים כפי שידוע לי.

שורה תחתונה - אם לא בא לך להסתבך עם שידרוג ביוס (שאגב יכול לגרום לבעיות) ולקבל מערכת הפעלה יפה יותר וחדישה יותר אז תלך על 6282. :)

פורסם

כבר עכשיו אי אפשר לשדרג לויסטה, המועד האחרון היה 15 למרץ תאריך רכישה לל המחשב.

כנראה שויסטה גם לא פותרת את הבעיה של הרעשים בסדרת הDV6000, ראיתי זאת בפורומים צרפתיים שהניידים שלהם התחילו לחרוק ואפילו לשרוק...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,בסופו של עניין נראה לי שאני אלך על ה6186 רק בגלל הבעיה של ויסטה,לפי מה שבדקתי ייקח לויסטה עוד שנה לפחות עד שהיא "תתייצב".

בנוסף אשמח לשמוע מבעלי ה6186 או 6282 על חוויית השימוש במחשב,תאימות למשחקים וכדו'..תודה ושבוע טוב

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הזמנתי את ה6282 עפ"י החנות שהזמנתי בה לא קיים הדגם של ה6186 למרות שהם מפרסמים אותו באתר שלהם.

פורסם

אני גם מתכנן לקנות אותו, די בקרוב.

כמה עלה ואיפה?

פורסם
  • מחבר

6118 ש"ח בCTM משלוח חינם...לא מצאתי יותר זול מזה..גם שמתי לב שהיו ביומיים האחרונים ירידה מזערית במחירים..בוא לא נפתח יותר מדי ציפיות,נחכה שיגיע ונראה מה קורה..

אבל סה"כ לא קיים מחשב במחיר כזה ברמת גימור,ביצועים ומולטימדיה..הבעיה הנוספת זו משקל וזמן סוללה שקצר יחסית..אבל נסתדר

פורסם

זה בהחלט הגיוני שלא היה את ה6186 במלאי כי הוא לא משווק יותר רשמית בישראל והמחליף שלו זה 6282 :)

פורסם
  • מחבר

הגיוני נכון,אבל למה לפרסם שאתה מוכר אותו ? כדי שאחרי זה תוסיף עוד כסף למשהו אחר?סה"כ יש הרבה אנשים שלא רוצים את הויסטה,הוא עדיין סובל מ"חבלי לידה".הXP יותר טוב ממנו כרגע.

פורסם

ביג דיל, התקנה נקייה של XP פותרת תבעיה, אם בכלל קיימת כזו.

לגבי המשקל, זה גם עניין שצריך לקחת בחשבון, אבל בשביל מי שמעדיף נייד קטן יותר את ה 2241.

הדגם הקטן יותר (14.1" ו 2.4 אאל"ט) עם מפרט מוחלש, לפי שיקול כמובן.

פורסם

אבל בעיקרון אם מתקינים אקס פי על נייד HP שיש עליו ויסטה אז אחרי זה אפשר עוד פעם להתקין את הויסטה כי יש מחיצת שיחזור מערכת ושם יש את הויסטה נכון?

פורסם
  • מחבר

אני לא סגור על הויסטה,אני יודע שניידים מגיעים עם חלונות בגרסת OEM,יש רק מדבקה עם מס' סריאלי בתחתית הלפטופ,אני לא סגור על כך אם יש התקנה של הויסטה במחיצת שחזור,דיסק בכל אופן בטוח אין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים