פורסם 2007 במרץ 1918 שנים שלום אנשיםיש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה.איך עושים את זה?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר הורדתי אבל ברגע שאני שולח את זה להדפסה (כפתור ימני על התמונה והדפס) זה יוצא בדיוק במידות של העטיפה?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר וואלה מגניב שזה ככה פשוט חשבתי אני יצטרך להסתבך עם העיצוב עטיפות בנרו וכו...ואני צריך להיות בטוח ב100% שזה ככה אחי (מנסיון שלך או משהו) כי יהיה לי רק הזדמנות אחת להדפיס
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים יש לי ניסיון בעניין,מאחר והדספתי כמה וכמה עטיפות בזמנו. זה היה מזמן ולכן אני לא זוכר בבירור אבל אני יודע שאחרי שהורדתי פשוט הדפסתי ומאחר ואני לא יודע לעשות יותר מדי שינויים אני בטוח שלא היו שינויים כאלו ואחרים
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר או קיי אני מקווה שזה ככה באמתפשוט אני שואל כי אני רואה שהרזולוציה של התמונות גדולה מידיעדכון: הרגע ניסיתי להדפיס ככה סתם על שחור לבן בלי לשנות כלום, וזה יוצא גדול מידי, ושניתי לערוך את זה בנרו אז הכתב על התמונה יוצא קצת מעוות.יש למישהו פתרון ממשי?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הגודל של עטיפה של DVD הינה Width 2165 Pixels על Height 1441 Pixels.כך אני עושה את העטיפות של הסרטים שאני מייצר מכווה שזה עוזר.בהצלחה עמיר
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים I use "Nero Cover Designer"... You can use coverXP:http://www.coverxp.com/main.aspI didn't try using normal printing (windows softwares....) but i never had problems with the cover designer.And I have something like 20 cover that I printed.... (perfectly fits..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.