פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אז ככה היום קצת התחלתי להגדיל את OC ולהגיע לתוצאות יפות יותרבנתיים הגעתי ל באס 450 ללא מאמץ מיוחד ,לא שינתי כלום בביוס חוץמבאס ,נעלתי PCIX על 100 ויחס זיכרונות 1:1טמפ' במנוחה לפי TATבין 50-55 מעלות בביוס הוא מראה גג 45 מעלותטמפ' לוח אם 40 מעלות גם בביוס וגם באורסט אז אני מניח שזה נכוןאז הנה השאלות שלי: 1.לא נגעתי בתיזמונים בנתיים הם על אוטו' במהירות הזאתהתזמונים הם 5:6:6:18 שזה די משוחרר ,האם כדאי לנסות להחזיר אותם ל 5:5:5:15עכשיו אני לא סגור מה המתח שלהם בביוס ראיתי שכתובDIMM +0.3V נראה לי שזה מראה את המתח לזיכרונות אבל אני לא בטוח 2.המתח למעבד 1.408V בביוס כתוב CPU Voltage Control וזה על [Normal]וגם Normal CPU Vcore וזה לא ניתן לשינוי ועומד על 1.3875Vאז לפי מה שהבנתי המתח עלה לבד ל1.4 ביחד עם עלית באס השאלה אם זה יותר מדיוהאם כדאי להוריד מתח3.PCI-E OverVoltage Control [Normal]FSB OverVoltage Control [Normal]האם גם המתחים פה עלו אוטו' האם לשנות פה משהוזהו בנתיים ותודה לכל מי שעונה
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים הטמפ' הבאמת חשובה היא לא במנוחה אלא במאמץ ולצערי אני חושב שהטמפ' שלך במאמץ תהיה גבוהה מהמומלץ. איזה קירור יש לך?בדוק עם Core Temp את הטמפ'
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר בנתיים TAT במאמץ מגיע ל 80 מעלות שזה די גבולי אבל לא ניראה לי שזה כל כך נוראגם ניראה לי שהוא מזייף קצת כלפי מעלה. הקירור הוא קירור סטוק ה- CORE TEMP נותן אותן תוצאות כמו TAT
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים תקבע את המתח למעבד ידני , כלומר תגדיר אותו בעצמך , הסטוק ל 6300 הוא 1.325 אם לעלות מתח או לא, זה כבר השקול שלך ליציבות המערכת .
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר זאת בדיוק השאלה לכמה כדאי לי להוריד מתח בבאס הזה,אם בכללומה לגבי המתח של שאר הדברים
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים צריך לשאוף לכמה שפחות = פחות חום אבל צריך לעלות קצת בשביל יציבות המערכת אני לא מנוסה במתחים , אז עד שיענו לך תקבע בינתיים את המתחים ידני . כי ברגע שזה על auto הלוח אם שלך יכול להעביר מתח גבוה ומסוכן לרכיבים (תקנו אותי אם אני לא טועה )
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר ברור כמה שפחות אבל כמה פחות אם אני אחזיר את זהלסטוק אני בכלל לא בטוח שזה יעשה פוסטבקיצור מי שיודע או עשה OC בעצמו שימליץ לי בסביבות איזה מתח לעבוד
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים תוריד ל1.325V ותבדוקתשנה תזמונים ותבדוקתוריד מתח זכרונות ל DIMM +0.2V ותבדוקאין קסמיםתסתכל בתמונה הטמפרטורות שלך גבוהותהטמפ' הבאמת חשובה היא לא במנוחה אלא במאמץ ולצערי אני חושב שהטמפ' שלך במאמץ תהיה גבוהה מהמומלץ. איזה קירור יש לך?תראה תמונה עובד 24/7 לא ראיתי BSOD אף לא פעם אחת[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר הורדתי מתח ל 1.36V והרצתי ORTHOS שעהאין שגיאות יציב לגמרי טמפרטורות במאמץ ירדו ל 65 מעלותהקירור כמו שכתבתי כבר הוא סטוקמתח לזיכרונות אני לא מוריד כי זה המתח שהיה להם עוד לפני ה OCוהם במתח סטוק כרגעבשלב הבא אני אנסה להדק תיזמונים כמו שאמרת--עריכה--התזמונים שונו ל 5-5-5-15 בנתיים אין בעיות שנראים לעיןבדיקות מאמץ בהמשךאם יש למישהו עצות ,אשמח
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר נתקעתי ,אני לא בטוח איך להמשיךהכי טוב שהצלחתי זה באס 450 יציב (3 שעות ב ORTHOS)טמפ' של המעבד 45 בערך במנוחה,במאמץ מגיע עד 68 מעלות (1.36V)טמפ' לוח אם 40 מעלות במנוחה,52 במאמץ.כל הקירורים הם סטוק.זיכרון רץ על 900MHZ 5-5-5-15 מתח +0.3V יציב ב MEMTEST אחרי 10 שעותעוד מתחים:FSB OverVoltage Control [Normal]עכשיו אין בעיה להעלות ל 460 ואפילו 470 זה נכנס ל WIN ואפשר אפילו לעבוד על המחשב בלי בעיהאבל ORTHOS נותן שגיעה ישר על ההתחלה ב 470 וב 460 הוא אחרי חצי שעה בערךעושה ריסטמה צריך להיות הצעד הבא שלי ,איך להמשיך,אני בטוח שאפשר להעלות עוד.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר זה לא יכול להיות משהוא אחר,לא יודע למה יש לי הרגשה שזה לא המתחיםשל המעבד או הזיכרון.יש מצב שזה המתח של הלוח אם או שזה בטוח אחד מהשניים?יש מצב שזה משהו אחר בכלל?
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים שמע הטמפרטורות שלך מטורפות...אני עם אותו מעבד - השיא היציב היה 450 - אבל הטמפרטורות שלי היו נמוכותבהרבה - זה אומר עם אורטוס רץ הוא לא עלה מעל ל58....במנוחה הוא ירד ל 40-2.... והייתי עם קרור סטוק אז..בראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.