פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך..כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3..שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה...[glow=red,2,300]תודה[/glow][shadow=red,left]תודה[/shadow][move]תודה[/move]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים יחד עם הלוחות אם שכוללים את הערכות שבבים החדשות של אינטל.אם אני לא טועה זה יהיה בערך במחצית השנה..
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תמיכה ב DDR3 תהיה רק כשיצאו הלחות החדשים שכוללים את הערכות שבבים (ציפסט) כי רק הן תומכות בDDR3, ציפסטים קיימים לא תומכים.הרבה לוחות כאלה מוצגים בסיביט 2007 בימים אלו ויהיו בשוק בעוד כשלושה חודשים אם אני זוכר נכון. חלק מהלוחות האלה יכללו PCI-E 2 וע"פ חדשות שפורסמו לא תהיה בעיה להפעיל עליו כרטיסי PCI-E רגיל.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים והשאלה הגדולה לאנשים שקונים בימים אלו מחשב(ויכולים לחכות כמה חודשים) - אז כדאי לחכות?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים שאלה טובה..אין כל כך מיבחני ביצועים של DDR3 ברשת, אפשר להעריך זה יהיה כמו המעבר מDDR ל DDR2, בהתחלה ביגלל תיזמונים גבוהים יחסית ומהירויות דיי דומות (מדברים על 800-1300MHZ כרגע..) הביצועים יהיו דיי זהים.הלאה יהיו גם זיכרונות 1600MHZ ויותר והתיזמונים ירדו ואז יהיה הבדל ביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.