פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר לא נגעתי בשום דבר .חחחחחחחחחחחח קראת לי חייל למה אניי הולך לתת להם שם בראש . אאממממ אני צריך רק פאץ אחד? תן לי אתר להוריד בקלות.ואני לא מבין מה בגלל איזה פאץ אין לי בכלל שרתים בבאאססהה עוד לא שיחקתי כלום
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר טוב זה בהורדה. אחרי שזה ירד איך אניי מתקין רגיל? לוחץ על הקובץ וכו.. או שצריך לעשות משהו אחר.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר חברה תענו בבקשה איך מתקינים את הפאץ או מה שהביאו לי פה נראה לי חבילה של הפאצים איך מתקנים בדיוק שלב שלב תודההההההההההההההה לעוזרים.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים ברגע שאתה מפעיל את המשחק כתוב לך שאן לך את הפאץ האחרון ואז יש לך אפשרות לצמצם את המשחק וזה מתחיל להוריד
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר נכון ואני לוחץ אוקי ואז המשחק יוצא לשולחן העבודה ויש מין חלון כזה שחור ואחרי כמה דקות זה נעלם זהו. אבל הביאו לי כאן להורדה ואני רוצה רק לדעת איך מתקינים פאצים למשחק הזה אף אחד לא יודע?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר הצלחתי לסדר בהתחלה הפאץ לא רצה אבל ניסיתי ניסתי בסוף הותקן .תודה על הפאץ . עכשיו תגידו נגיד עכשיו אני פותח לעצמי איזה כלי נשק חדש אז מתי שלוחץ על זה. זה יוצא מהמשחק ויורד אוטומטי? כי זה בעיה אצלי זה לא עובד אצלי. אני יכול להוריד את זה בדרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.