פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר הבנתי אני יעשה שם משתמש אחר. אבל סתם ככה אני לא מבין למה לא עובד לי השם משתמש שלי מה בגלל שנכנסתי איתו לדמוו?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר נירשמתי כאן זה בסדר? למההזה לא נותן לי להכנס למשחק ניסתי גם להירשם מהמשחק אבל זה נותן לי שגיאה תראו תמונה 2[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר תודה אבל רגע איפה אני עושה רק שרתים מדורגים אני לא מוצא את ה[RANKED].? בלי זה אניי לא ייכול לקבל נקודות ולפתוח אחרי זה נשקים חדשים וכו..
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר מצאתי את זה. אבל אין שום שרתים זמינים בכלל מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים חייל, צא מהשוק....א. אני מניח שאתה מחובר לאינטרנט ?ב. אני מניח שלא סימנת יותר מדי דברים בפילטרים ?ג. אני מניח שהתקנת את הפאץ האחרון למשחק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.