עבור לתוכן

מחיצות במחשב חדש- צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלןם,

התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows.

עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:).

צריף עזרה...

תודה

פורסם

Control Panel

Administrative Tools

Computer Management

Disk Management (למטה)

תקבל שם דיווח מדויק לגבי מצב הדיסקים שלך, כולל שטחים (בדיסקים) שלא הוקצו להם כוננים

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג איך זה בעברית??

הסתדרתי עם העברית.תודה.

עכשיו הוא מראה לי שיש לי בדיסק את :C ועוד מחיצה(לא מוקצה). וכן תקליטור : D .

איך אני מקצה את השטח הזה ומסמן אותו כ-:D? והאם צריך לפרמט את המחיצה הזו?

פורסם

לא, חוץ מ-Control Panel שזה "לוח הבקרה"

בכל מקרה יש דרך עקיפה:

Start (התחל)

Run (נראה לי הפעלה)

תכניס לשם:

%SystemRoot%\system32\compmgmt.msc /s

ותפעיל.

בחלון שתקבל ה-Disk Management אמור להית לקראת הסוף. אני מניח שקוראים לו "ניהול דיסקים" או משהו כזה

* אני מקווה שיש לך XP Professional כי אני לא בטוח שכל זה קיים ב-Home[br]פורסם בתאריך: 19.03.2007 בשעה 12:47:00

עכשיו הוא מראה לי שיש לי בדיסק את :C ועוד מחיצה(לא מוקצה). וכן תקליטור : D .

איך אני מקצה את השטח הזה ומסמן אותו כ-:D? והאם צריך לפרמט את המחיצה הזו?

כדי להגדיר אותו כ-:D אתה תצטרך דבר ראשון לשנות את ההגדרה של הכונן האופטי. החסרון של זה הוא במקרה שיש לך תוכניות שמכירות את הכונן הזה באות D ולא מסוגלות להתמודד עם שינוי (יש לי משחק כזה). אתה יכול במקום זה לתת לכונן החדש אות אחרת.

אם אתה לא חושש מעניין כזה ומעדיף את סדר האותיות הקלאסי (קודם HDD, אחר-כך אחרים) אז אתה יכול לשנות את האות הנוכחית של הכונן האופטי.

המפתח כאן הוא הכפתור הימני של העכבר. תלחץ איתו על הכונן האופטי ותבחר Change drive letter וכו'. משם זה די פשוט. אחר-כך תלחץ איתו על האזור הלא מוקצה ותעשה New Partition (כנראה "מחיצה חדשה"). תקבל שם wizard ("אשף") די אינטואיטיבי.

בקשר לפרמוט - נראה לי שעדיף NTFS (אלא אם חשובה לך גישה מלינוקס או מ-Windows ישן). אם אתה מתלבט, בקש שעוד אנשים כאן יגיבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים