פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אני מחפש הפצת לינוקס שתרוץ מדיסק(live cd) אני לא כל כך מבין בהפצות השונות ככה שההורדה,הצריבה וההתקנה צריכות להיות כמה שיותר פשוטות. בממשק חשוב לי יותר השימושיות מאשר המראה,אבל לוק יפה לא יכול להזיק אז אם מישהו יוכל לספק לי לינק להורדה והוראות מפורטות-->תודה מראש.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים בשביל LIVE CD גם אני ממליץ על אובונטו , אבל יש גם בסטיקי כמה שאתה יכול לנסות
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני לא מבין ב LIVE CD אבל אם אתה תחליט ללכת על לינוקס אז אני מציע לך לך על DEBIAN היא ממש ממש נוחה אני משתמש בה לצורכי היום יום לא חסק שם כלום
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אובונטו היא מבוססת דאבין ונועדה לשוק הרחב ללא ידע בלינוקס. ב LIVE CD אין מה להבין, פשוט מורדים, רואים איך זה, וזהו, זה לא מתקין כלום על המחשב.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים לא אני התכוונתי שאני לא התנסתי בשום CD LIVE אני אפילו לא יודע לאיזה הפצות יש CD LIVE ...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים למען האמת היא מבוססת דביאן.כן, אבל עדיין תוכננה לעבוד ספציפית כ-LIVE CDאגב, Sabayon linuxזה לינוקס שיש לו live cd עם תמיכה בXGL, שזה הדסקטופ התלת מימדיאז אם רק בא לך להתנסות בקוביה ובזום ובכל בפיצ'רים המרשימים של BERYL אני ממליץ בחום על sabayon ואם אהבת את זה ניתן להתקין אותו על הדיסק. הוא כמובן מגיע עם מגוון רחב של תוכנות כמו כל דיסטרועריכה: תיקון שגיאות כתיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.