עבור לתוכן

צריך עזרה בהכנת מפרט של מחשב משחקיםHTPC התקציב עומד על +-6000ש"ח עם הסתייגות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום זה אז אני לא כ"כ בטוח שזה המקום הנכון להודעה זאת אז תודיעו לי אם צריך להעביר אותה פולדר...

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים וגם כמחשב קולנוע ביתי, אז הוא צריך לתמוך גם ביציאות וידיאו מתאימות וגם אני ישמח ליציאות אודיו מתאימות.

בכל מקרה אני מתכוון לרכוש מעבד Q6600 (לא אני לא משוגע, אני פשוט עובד באינטל ומקבל הנחה נכבדת...) ולכן אני מחפש לוח אם מתאים (פה נכנס גורם האודיו ודרושה תמיכה ב- DD או DTS )

אני כנראה ירכוש את ה-8800GTS 640MB ככרטיס המסך (האם יש בעיה לרכוש אותו בחו"ל?? והאם יש כבר כרטיסי HI-END בעלי יציאת HDMI?)

זכורונת כנראה 2G עם 800MHZ, דיסק קשיח של 250GB.

ועכשיו לעוד דילמה, אני ישמח אם המארז יהיה של HTPC אבל האם תהיה בעיה בפיזור החום? או של מקום? והאם יש מארז כזה ממולץ למחשב שגם ישמש למשחקים?

וספק כנראה 400W+ של חברה טובה...

אני ישמח להמלצות ומחירים מעודכנים.

תודה מראש!!

[br]פורסם בתאריך: 18.03.2007 בשעה 22:12:24

טוב כנראה שלא כתבתי את ההודעה בקונבנציה הנכונה כי לא קבלתי אף תגובה... :'(

נתחיל לאט, אני מתכוון לרכוש את המעבד Q6600 של אינטל(יש לי הנחה וזה יוצא מאוד משתלם...), אז דבר ראשון אני צריך לוח אם שתואם QUAD.

הדרישות מהלוח הם: כנראה שאני לא ישחק יותר מדי עם OC, אבל אני רוצה להשאיר את כאופציה...שיתמוך בפורמט סאונד אינטרקטיבי (יש את DTS CONNECT או DD LIVE וכו'), מכיוון שהמחשב אמור להתחבר למסך LCD חדש הייתי שמח שתהיה תמיכה כזאת או אחרת ב- HDMI מה שאמור לחסוך בכבילה.

נתחיל בזה יש המלצות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים