עבור לתוכן

מה דעתכם על הP5NE-SLI של ASUS?

Featured Replies

פורסם

עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל?

בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מה לוח אם קשור למשחקים :screwy:

בכל מקרה לוח מיותר אלא אם כן אתה מתכנן SLI...

פורסם

אני קניתי את הלוח הנ"ל. בינתיים רק הרכבתי אותו ולא ניסיתי עדיין ל"שחק" איתו.

הסתמכתי מאוד על הביקורת הזו - http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894

נראה מבטיח מאוד!

כאן - http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1972653&frmKeyword=&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

יש המון מידע והתנסויות של אנשים עם הלוח..היו בעיות עם תאימות של זכרונות בגרסאות הראשונות של הביוס אבל עדכוני ביוס שיצאו פתרו

את זה. סה"כ נראה מבטיח מאוד, אני אקנה קירור למעבד ואז אני גם אתחיל לעשות לו OC

פורסם
  • מחבר

BEE תודה רבה על התגובה העניניית.

ראיתי בהמון ביקורות שהלוח הזה טוב למשחקים כנראה בגלל שהצ'יפ שייך ל- NVIDIA .בגלל הבעיות עם הביוס העליתי כאן את השאלה לגבי הלוח.

BEE אני מתכון להרכיב זכרונות מהדגם הזה: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 66 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT. או אותם זיכרונות רק של KINGSTON,אז האם תהיה לי בעיית תאימות עם הלוח?

והאם את עידכוני הביוס צריך לצרוב דרך הביוס או שזה דורש התקנה רגילה כמו של כל דרייור רגיל? אני מקוה שאני לא יזדקק לזה.

פורסם

יש לי את אותם זכרונות בדיוק (g.skill ), אין שום בעיית תאימות. לגבי OC עם הזכרונות הנ"ל עדיין אין לי מושג כי לא ניסיתי (למרות שאני מאמין שלא תהיה בעיה- לפחות לפי מה שקראתי).

עדכון ביוס אפשר לעשות בכמה דרכים, זה די פשוט, אפשר מסביבת windows ואפשר דרך הביוס עצמו עם כלי שקיים שם, לא מסובך רק צריך לקרוא את החוברת.

בכל מקרה, אני קניתי את הלוח לפני שבועיים והוא הגיע מעודכן לגירסא האחרונה ככה שלא צריכה להיות לך בעיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה,עכשיו באמת הרגעת אותי :xyxthumbs:

אשמח רק לדעת מה הגירסה האחרונה של הביוס שאדע שזו באמת הגירסה האחרונה.

כמו כן רציתי לדעת אם הלוח עובד חלק והאם אתה מרוצה ממנו סה"כ..

אני לא מתכנן OC כלל אלא רק שהזיכרונות ושאר הרכיבים יעבדו חלק.

אני גם לא מתכנן להשתמש בSLI אבל מכיון שהלוח הזה והP5B עולים בדיוק אותו דבר ומכיון שקראתי המון ביקורות מחמיאות על הלוח אז בסוף החלטתי ללכת על הלוח הזה.

פורסם

הגירסה האחרונה היא 0401. צצה עכשיו ברשת(עדיין לא באתר של asus ) גירסה 0505 אבל לא הרבה ניסו אותה ובכל מקרה 0401 מדווחת כגירסה

טובה ויציבה ( זה מה שהגיע עם הלוח שלי ).

הייתה לי בעייה עם הלוח בהתחלה אבל ניקוי של ה cmos (הוצאת בטריה וג'מפור הלוח- פעולה של 2 דקות) פתר אותה בקלות (כנראה תקיעה של התוכנה)

מעבר לזה הכל עובד מצויין! עדיין מעדכן את מערכת ההפעלה ושאר ה"ירקות". ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על העזרה :xyxthumbs:

המפרט שלי דיי דומה לשלך במעבד E6600 ,בזיכרון וגם בלוח.

רק שאני לקחתי 8800GTS 640MB של לידטק.

מחר אני סוגר את ההזמנה בחנות.

שוב תודה על העזרה!

פורסם

עזוב אותך מSLI לא כדאי זה אף פעם לא כפול שתיים ויש עם זה עוד דברים שלא נסגרו, עדיף לך להשקיע את הכסף הזה בכרטיס מסך.

אגב קניתי את הלידטק שאתה מדבר עליו והוא סוף הדרך ימינה :lol:

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מתכון להשתמש בSLI,

מכיון שה-P5N-E SLI עולה ממש כמו הP5B החלטתי בסוף ללכת על ה-P5N-E SLI עקב ביקורות דיי טובות על הלוח שקראתי ברשת.סיבה נוספת היא שאני מאוד אוהב ומרוצה מהמוצרים של NVIDIA.הצ'יפ בלוח הזה הוא ה650i החדש של NVIDIA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים