פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני כבר מה זה מיואש...בחייאני במיתקפה בילתי אפשריתלא מצליח להתקין את הקספארסקי = רק אנטי ספאםולא רוצה להחליף את הNOD32 הקלאוד מארק מצויינת לי >>> מתקין את הטריילמנסה להעביר פרטי כרטיס אשראי וכל הזמן זה כותב לי שישנה שגיאהותאמינו לי שזו לא בעיה בכרטיסכבר לא יודע מה לעשות(והפתרון של גוגל לא בא בחשבון מבחינתי > כי אני צריך ליראות מה הפך לספאם)למישהו ישנו רעיון?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר למה הכוונה בכרטיס בינלאומי?התקנתי את התוכנה >>> ויש לי אפשרות רישוםאני ממלא את כל השדותכולל זה של הכרטיס אשראי >>ואז זה כותב לי שהפרטים אינם נכונים/ או אינם מאושריםוהכרטיס תקין לחלוטיןאז שאלתי כאן > לאינדיקצייה> אם מישהו היצליח?או אם ידוע למישהו על אופציית רישום אחרת?THX
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים כרטיס האשראי, האם הוא בינלאומי, או שכתוב עליו "valid only in israel" (או כל ווריאציה אחרת) ?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לא צריך להתייחס ברצינות רבה מדי לvalid only in israelלראיה כל כרטיסי הויזה שמונפקים בארץכרטיסים של ישראכרט לעומת זאת...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר הכרטיס שלי הוא מאסטר קארדוהוא כרטיס בינלאומיואני מבצע בו רכישות באופן שוטף ברשת / בארץ ובעולםוהפאקינג קלאוד מארק הזה עושה לי בעיותמישהו התקין את התוכנה? ונירשם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.