עבור לתוכן

להתקין או לא להתקין? - Optiarc AD-7170A

Featured Replies

פורסם

קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן.

הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו.

הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו.

מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין?

- עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05).

הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( :P).

האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC.

* ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה.

עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן.

עריכה: יש כל-כל הרבה ביקורות שליליות באינטרנט (פה, ובכמה אתרים מחיפוש בגוגל), אבל מצד שני יש גם חיוביות.

למשל: http://www.pcworld.com/product/userreviews/prtprdid,27671171/userreviews.html

אני ממש מתחבט מה לעשות...

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

יש לך הצעה?

זה הדבר הכי טוב שעולה לי לראש.

ובאמת שהתחשבתי בזה, אני פה בפורום מספיק זמן, וזו נראית לי כמו כותרת הולמת.

עריכה:

כותרת שונתה.

פורסם

אם יש ביכולתך להחליף את הצורב לאחד שבסטיקי זה יהיה עדיף.

לייטאון רועש אבל זה תלוי במארז שיש לך, אם יש לך מארז שיכול לבלום רעשים הלייטאון ממש לא מפריע (ובכלל, אז הוא יהיה רועש למשך זמן צריבה של 6 דקות, ביג דיל).

גם ה LG סבבה, לא הייתי מתקרב ל NEC, החל מכונני ה 3500 הם פשוט על סף קריסה (חטיבת כוננים האופטיים שלהם), ניסו להתמזג עם סוני, יש שיפור אבל עדיין עדיף צורב אחר.

שנתיים זה בהחלט זמן סביר+ לצורב DVD.

לי יש NEC 3540 עובד כמו מותק (צריבה, קריאה, סריקות יפות), אבל אני יודע שלא להמליץ על נקים עקב כמות הבלאי היותר מדי גבוהה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהוא כבר בחדר שלי, ולהזמין אחד ממה שיש בת'רד ההמלצות יקח כמה זמן.

מצד אחד אתה צודק, מצד שני זה באסה כי הוא פה וזה לא שאני הולך לקנות אותו או משהו (כי אז באמת לא הייתי מתלבט ובוחר אחד מהמומלצים), הוא כבר קנוי (למרות שאני יכול להחליף אותו בכל רגע, הוא עדיין ארוז והכל).

* מה זה ארוז, כולה הכונן בתוך שקית פלסטיק. וזה נורמלי שאין ברגים בחבילת OEM (כי זה נראה דיי בסיסי שיהיו) או שעבדו עליי בחנות.

וזה לא בדיוק עליי, כי לפי מה שראיתי במלאי שלהם, כל הצורבים באותה תצורה (בתוך שקית, בלי כלום).

:xyxthumbs::yelclap: תודה על העזרה.

פורסם

כן, OEM מגיע בלי כלום.

אז אם החלטת להשאיר את הצורב אצלך למה שאלת בכלל את השאלה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כן, OEM מגיע בלי כלום.

אז אם החלטת להשאיר את הצורב אצלך למה שאלת בכלל את השאלה? :nixweiss:

לא החלטתי להשאיר את הצורב, ההפך, אני לא יודע אם להחליף או לא.

אני לא יודע מה לעשות.

בעעעעעעע.

בכל מקרה תודה על העזרה, אני צריך לחשוב מה לעשות.

עריכה: יאללה what the heck, אני אשאיר אותו וזהו. זה כולה צורב, ולפחות 75%-80% מהשימוש שלו יהיה צריבת גיבויים, שלרוב רק ישבו בארון, וסיכוי לא גדול שיהיה בהם צורך.

x-dude - מצטער אם שיגעתי אותך...

עוד כמה דברים:

* ראיתי של-Rockford יש את ה-7173, מה ההבדלים בין שני הדגמים?

ומה פשר מה שהוא כתב במפרט שלו? Optiarc AD-7173A "BLACK" (Modified 1.02 Firmware with RPC I support) (כל הקטע עם ה-firmware וזה).

* חבילת OEM אפילו לא מגיעה עם ברגים? מאיפה מי שמייצר את זה חושב שאני אביא ברגים?

יש עוד חבילות חוץ מ-OEM ו-Retail, כלומר חבילות שלא מגיעות עם הקופדה והכל, אבל חבילה שמגיעה עם קצת עזרים (ברגים, כבלים למיניהם וכו...)?

פורסם

רשימת כל הצורבים של NEC תוכל למצוא פה:

http://liggydee.cdfreaks.com/page/en

RPC 1 וכל שאר הירקות גם תוכל למצוא שם או כאן ב FAQ

OEM ו BULK מגיעים נטו, בלי כלום רק החומרה עצמה (יש חנויות שיספקו לך ברגים ויש כאלו שלא).

RETAIL מגיע בקופסה עם ברגים, חוברת, כבל ותוכנת צריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים