פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מה הבעייה? הם הביאו לך קירור למעבד שהוא לא של אינטל? אולי הרווחת אולי הפסדת תלוי האם המעבד חדשכמו כן המאורר מפסיק לעבוד כאשר הלוח נותן הוראה לכך, במרבית הלוחות אפשר לקבוע כאשר המעבד קטן מטמפ' X אז המאורר יפסיק לעבודואם הוא גבוה מ Y אז הוא יתחיל לעבוד שוב
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים סביר להניח שהוא גם לא יפסיק לעבוד.מאחר והמעבד עובד כל הזמן הוא מייצר כמות חום מסויימת שתמיד תדרוש איוורור.הדבר שכן ישתנה בהתאם הם ה- RPM של המאוורר.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מה הבעייה? הם הביאו לך קירור למעבד שהוא לא של אינטל? אולי הרווחת אולי הפסדת תלוי האם המעבד חדשכמו כן המאורר מפסיק לעבוד כאשר הלוח נותן הוראה לכך, במרבית הלוחות אפשר לקבוע כאשר המעבד קטן מטמפ' X אז המאורר יפסיק לעבודואם הוא גבוה מ Y אז הוא יתחיל לעבוד שוביש מאווררים שלא עושים את זה.כגון BLUE ORB II של THERMALTAKE.הוא עובד קבוע.היתי באתר של נועה. איזה מהם קיבלת? תן לינק, נסביר לך יותר.אבל לפי מה שראיתי- הרווחת.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר אין את המאוורר הזה בנעה.. תסתכל במפרט שלי כתוב שם הכי למטה מאוורר של מעבד ורשום שם את הדגם... תרשום בגוגל את הדגם הזה ותראה...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים זה באותה רמה, כמו המאוורר המקורי, השיפור כאן-זה איך הוא מורכב על הלוח.במקוריים חיבור דפוק, אני לא אוהב אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.