פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לא ידעתי איפה לרשום את זה....ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בנוגע להפעלה דרך העכבר יש אפשרות דרך הביוס לקבוע, אפשר גם להשתמש במקלדת להדלקה בנוגע לפלאפון היו דיבורים על זה באתר תחפש
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בנוגע להפעלה דרך העכבר יש אפשרות דרך הביוס לקבוע, אפשר גם להשתמש במקלדת להדלקה באמת? לאיזה הגדרות צריך להיכנס בביוס?חידשת לי..
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לא זוכר ... אבל תכנס תשחק אתה תמצא ,אם אני יזכר אני ירשום אבל יש כזה דבר זה באזור של הפעלה עם כרטיס רשת גם צריך להיות
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים זה מופיע באחת מהאפשרויות של WAKE UP ONאצלי אפשר להגדיר כרטיס רשת USB עכבר מקלדת וכו'לגבי לכבות מחשב דרך פלאפון:מתאם בלוטות' למחשבפלאפון עם בלוטות'תוכנה חינמית והופ אתה יכול לשלוט במחשב מהפלאפון
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בנוגע להפעלה דרך העכבר יש אפשרות דרך הביוס לקבוע, אפשר גם להשתמש במקלדת להדלקה בנוגע לפלאפון היו דיבורים על זה באתר תחפש אחי, אני חושב שזה רק בלוחות של Asus וחלק מ-Abit.לפותח הת'רד, אני יתחברתי למחשב דרך ה-MiniMule - נמצא בכל eMule - ואפשר לכבות את המחשב דרכו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.