עבור לתוכן

OC ל AMD ATHLON 1800XP+

Featured Replies

פורסם

היי חברה, אני די חדש בנושא ההמהרות אבל זה נורא מרתק אותי.

בכל אופן ולעניינו:

המעבד כאמור AMD 1800 XP בכל אופן קרה לי דבר נורא מוזר לי אבל אולי לא כזה מוזר לכם

בכל אופן ברגע ששיניתי בביוס את הCPU CLOCK שעמד על 100 MHZ ל166 אז בכל התוכנות המעבד מזוהה כAMD 2600 XP

ועובד במהירות של 1.9 מבחינת חום הוספתי שתי מאווררים של THERMALTAKE והחום עלה אבל לא בצורה דרסטית במאמץ מגיע ל40 מעלות

רציתי לשאול אם האובר קלוק המוזר הזה הצליח בכלל?

ומה פשר השינוי במעבד?

תודה רבה על העזרה.

קבלו תיקון אחרי כמה בדיקות ומישחקים התוצאה שהיתקבלה ממעבד

AMD 1800 XP היא

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוכל להשתמש בבקשה בCPUZ שאפשר להוריד אותה מכאן : www.cpuid.com כי כפי שזה נראה יש לך BARTON 1800+ ? משהו כאן מאוד מוזר..

פורסם
  • מחבר

תראה אחי אני יכול לסרוק את הקבלה מהחנות שבה כתוב "palomono xp 1800+ amd מעבד".

בכל אופן אכן זה נשמע נורא מוזר ואם זה לא היה לי מוזר אז לא הייתי מתייחס לדברים אלו ע"ג הפורום :kopfpatsch:

ובבקשה אחי התוכנה CPU-Z מפגיזה 2300.1MHZ אני אישית בהלם וזה עוד אובר קלוק ראשון שלי! :bash:

[attachment deleted by admin]

פורסם

פלומינו זה לא, זה מעבד שנקנה לפחות שנה אחרי... אולי החלפת באחריות או משהו?

גם המתח לא נראה לי כלכך כשר... תבדוק מתח מעבד(VCORE) עם התוכנה EVEREST(חפש בגוגל)

אבל אם אני צודק.. קיבלת לעצמך מעבד ששווה ערך לAthlon XP 3400+....

זה בטח ובטח לא XP 1800+ המעבד הזה הוא לפחות Athlon XP 2500+ Barton... רק שתהיה בעניינים... אבל לפי המכפלה הוא גם לא זה...

פורסם
  • מחבר

בוא נשאל שאלה כזו באיזו שנה יצא ה3400? כי החשבונית שאצלי היא משנת 2002 אז ככה שאני לא חושב שיש סיכוי!

בכל אופן נראה לי שבגלל שזה בלתי נתפס אתה נותן לא להאמין למראה עיניך..אני יגיד לך יותר מזה אני לפני שעה הייתי מצדיק אותך במלוא מובן המילה אבל בכל אופן בדקתי בכל התוכנות גם בCLOCKS GEN ומסתבר שהמהירות 2300 היא המהירות!

אם אתה רוצה אני מוכן להעלות את הקבלה של הקנייה של המעבד, ולא החלפתי אותו בתחום האחריות!

אני יספר לכם אפילו יותר מזה התחלתי להתעסק עם המעבד בגלל שכבר מזה כמה זמן אני אני שמתי לב כי המעבד מזוהה כ 1800 אבל עובד במהירות של 1.15GHZ וזה העלה בי חשד כי משהו לא בסדר הרי המהירות היא 1.533GHZ של המעבד הזה!

בכל אופן ואז ניגשתי והתחלתי לקרוא וליישם את הידע שלי על המחשב ועובדה יצא OC מוצלח ביותר והמחשב סוחב ולא מתחמם. :jump: :jump:

אני חושב שאני יעלה את הOC הזה למאגר ההמהרה!

פורסם

המכפלה (11.5) היא של 1800+

זכרון מטמון (512KB) של המעבד לא הגיוני , כי נפח זה נמצא על מעבדי barton

Palomino מיוצר בטכנולוגיה 0.18 מקרון והמעבד שלך הוא 0.13 מקרון (כמו הt-bred/barton)

חבוב , אין לך פלומינו.

תצלם את המעבד אם אתה רוצה תשובה למקרה.

פורסם

ל"ת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים