פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ואתם ממליצים על IQPC ?לא מכיר אותם, את גיבור בנתניה דווקא כן... קניתי שם את רוב המפרט שלי ואני מאוד מרוצה מהם... נתנו לי הצעות מחיר לחלקים ע"פ השוואה בזאפ - מי היה נותן לך את זה..? אפילו בלי להתווכח, היו מקצועיים ונתנו תשובות להכל...ע"פ המפרט שהבאת מהם - הוא זול ב 400 שקל מIQPC, ו 800 (!) מפנדה..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לא מכיר אותם, את גיבור בנתניה דווקא כן... קניתי שם את רוב המפרט שלי ואני מאוד מרוצה מהם... נתנו לי הצעות מחיר לחלקים ע"פ השוואה בזאפ - מי היה נותן לך את זה..? אפילו בלי להתווכח, היו מקצועיים ונתנו תשובות להכל... מה?? כל חלק נתנו לך מזאפ את המחיר הכי זול?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מה?? כל חלק נתנו לך מזאפ את המחיר הכי זול? היית מאמין? ישבנו מול זאפ בחנות וכל דבר שהיה יקר אצלהם מול הכי זול בזאפ הם הורידו כמעט לאותו מחיר... הארד דיסק הם הורידו לי 35 שקל.. לוח אם 50 שקל.. פשוט לפי זאפ.. לא התווכחו - רק אמרתי להם שזאפ יש יותר זול אז הם נכנסו וביחד סגרנו מחירים... ע"פ זאפ.. ממליץ על החנות בחום...
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר ומה מבחינת שרות? קרה שהייתה לך בעיה? איך הם טיפלו בך?בסוף ההצעות של IQPC וגיבור מאוד קרובות. אבל אני גר בת"א ונראה לי שבמקרה של בעיות גיבור קרוב יותר אלי.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לא היו בעיות... קניתי שם לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מארז, צורב, ספק ואת הביג טיפון...הכל עובד יופי..שמע הגישה שלהם הייתה מאוד חייבית - ואני מקווה שלא יצא לי לדעת אבל נראה לי שאם יקרה משהו הם יעמדו מאחורי האחריות שהם נתנו..בראל.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר מישהו מכם יכול להגיד לי עם כדאי לי להוסיףArctic Cooling Freezer 7 Pro???וגם, בIQPC מציעים לי באותו מחיר זכרונות 800Mhz של twimos או איך שלא קוראים להם.מה אתם אומרים??המליצו לי להישאר עם ה-GSKIL כי טווימוס חברה גרועה. נכון?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים היה לי זיכרון של טווינמוס במחשב, אבל החלפתי אותו ל G.Skill...אני אישית לא מרגיש בהבדל בין החברות אבל יכול להיות שההבדל בין ה 667 ל800MHZ יהיה משמעותי.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מישהו מכם יכול להגיד לי עם כדאי לי להוסיףArctic Cooling Freezer 7 Pro???וגם, בIQPC מציעים לי באותו מחיר זכרונות 800Mhz של twimos או איך שלא קוראים להם.מה אתם אומרים??המליצו לי להישאר עם ה-GSKIL כי טווימוס חברה גרועה. נכון?טווינמוס לא חברה גרועה, בכלל לא.על איזה מחיר מדובר? הGSKILL 667 אמורים לעלות 700 וקצת ל2GB.אם הם מציעים לך את הטוינמוס טוויסטר [800MHZ] באותו מחיר הייתי הולך על זה בעיקר בגלל שיש להם[TM] היטסינקים.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר תודהנכון לעכשיו אמרתי להם טווינמוס טוויסטר 800Mhz באותו מחיר של הGSKILL700 וקצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.