פורסם 2007 במרץ 1718 שנים שלום לכולםבעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי דיכל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגילמה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאתבתודה אסף
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים קרה אצלי במשרד כמה שבועות לפני שהכונן הלך לגמרילדעתי הלך הכונן (או שהוא בדרך)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר זה לא זה בטוחבגלל כמה סיבות:הכונן הוא חדש ביחד עם המחשב כחצי שנה אז אין מצב וגם ישר אחרי הצריבה בנרו אם לא הוצאתי את הדיסק מהכונן אז אני כן מצליח לראות את הדיסק ולאחר מכן כשאני מכניס בחזרה אז כבר לא..דיסקים רגילים אין שום בעיהדרך אגב בתוכנת נרו שאני צורב בדיסק ה די וי די אז לפני שהוא מתחיל לצרוב מופיעה לי הודעה אם לסגור את הדיסק או לאורשום שם שאם אני ישאיר את הדיסק פתוח אז חלק ממערכות ההפעלה ו די וי די לא יוכלו לקרוא באיזור 2אז אני בגלל זה עושה לסגור את הדיסקאולי זה קשור לפה איכשהו..למרות שנראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה ואיכשהו לנרו ביחד
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לפעמים זה קורה אם אתה צורב מהר מדי דיסק שלא מיועד למהירות הזונסה לצרוב במכפלה נמוכה יותר
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר טוב אז ככה בדקתי את מה שאתה אומר עכשיוהדיסקים מיועדים לצריבה של עד X16ובתכלס רובם ניצרבו במהירות X2-X4 וכמה בודדדים במהירות X8בדקתי איזה 7 דיסקים עכשיו בכל המהירויות שצרבתיאת כולם לא ניתן לראותככה שזה לא זאת הבעיה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים זה נראה יותר ויותר כאילו הכונן אשם (או יותר גרוע- תקלה בלוח אם - אבל לא סביר)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר אז איך אתה מסביר את זה שכן רואים דיסקים רגילים צרובים ואף פעם לא הצלחתי לראות את הדיסקים הצרובים של ה די וי די במחשב הזהומדובר על כמה חודשים..ככה שזה לא מעכשיו..זה רק בדיסקים של די וי די
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר כן יש לי באמתהכונן הוא צורב די וי די של NECזה בגלל בכונן? למה יש בעיות עם NEC?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים גם לי קרה אותו דבר. יש לי NEC 3540A.עדיין צורב אפילו דיסקים של DVD ושל CD צורב וקורא מצויין.נאלצתי לקנות צורב חדש, כי כבר אין לי אחראיות על הצורב.קניתי LG H30N של SATA, ממש אהבתי את הרעיון של צורב SATA, הרבה פחות בלאגן של חוטים.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר טוב אז ככההצורב שלי הוא NEC 3540Aהלכתי עכשיו למנהל ההתקנים ומשם לקטגוריה של הכוננים ומשם מאפיינים על ההתקן של הכונןלהפתעתי גיליתי ששם יש קטגוריה שנקראת איזור DVDושם רשום שרוב הכוננים מוצפנים לקרוא באיזור מסויים וכו' ויש מתחת רשימה של מדינות מהעולםויש לי רק 5 בחירות לבחור..לאחר מכן לא ניתן לשנות את בחירת המדינה(כלומר איזור)בחרתי בישראל וזה יצא איזור מס' 2אישרתי והכל הכנסתי את הדיסק ועדיין לא קוראנשראו לי עוד רק 4 בחירותושמתי לב שארצות הברית זה איזור מס 1מה אני צריך לבחור? איזה מדינה(איזור)כדי לראות את הדיסקים..נשארו לי רק עוד 4 בחירות
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר אין דרך לסדר את העיניין? איזה עידכון תוכנה לכונן או הגדרת איזור?אם הייתי יודע ככה לא הייתי קונה את הכונן הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.