עבור לתוכן

כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני נבחן על מבחן מסויים, וישנן כמה שאלות שלא פתרתי:

1.

בC++, מה מבצעים new ו-delete על מחלקה?

א. קוראים לconstructor ול-destructor שלה

ב. הקצאה/שחרור זיכרון בגודל המתאים למחלקה

ג. גם הקצאה/שחרור זיכרון, וגם קריאה לctor ול-dtor

ד. new מבצע את שתי הפעולות (הקצאה וקריאה לctor), בעוד delete משחרר את הזיכרון בלבד

----------------------------------------------------------------------------------------------

2.

מה יוצא דופן?

א. MFC

ב. XML

ג. ATL

ד. dotNET

----------------------------------------------------------------------------------------------

3.

מה ההבדל בין ODBMS ל-RDBMS?

א. ODBMS כתוב ב-.NET בעוד ש-RDBMS כתוב בשפת C.

ב. ב-RDBMS עושים שימוש ב-SQL בעוד שב-ODBMS משתמשים ב-XQuery.

ג. RDBMS מאפשר שמירת נתונים בצורה שטוחה לטבלאות והגדרת קשרים ביניהן בעוד ש-ODBMS מאפשר שמירת אובייקטים בלבד.

ד. ODBMS הוא תקן קנייני של חברת אורקל בעוד ש-RDBMS נוצר ע"י משרד ההגנה האמריקני.

---------------------------------------------------------------------------------------------

4.

בסביבת .NET, באפשרותי לקבל עבור מחלקה כלשהי את רשימת הפונקציות שהיא חושפת. איזו תכונה מאפשרת לי לעשות זאת?

א. polymorphism

ב. serialization

ג. run-time type information (RTTI)

ד. reflection

--------------------------------------------------------------------------------------------

5.

למה משמשת האפליקציה tee ב-*nix?

א. נעזרת בכוח החישוב של מחשבים מסביב לעולם כדי לפתור בעיה הקשורה במחלות קצב לב.

ב. מעתיקה ל-STDOUT ולקובץ את כל מה שהיא מקבלת ל-STDIN.

ג. כותבת את האות t לקובץ כמספר הפעמים שניתנו לה כפרמטר.

ד. אף תשובה אינה נכונה.

:s05: :s05: :s05: :s05:

פורסם

1. ג.

2. ב.

3. ג.*

4. ד.

5. ב.

פורסם

מצטער נערך

פורסם

שיעבור... מקסימום יפול בשלב המתקדם יותר.. (ואם אלו השאלות שהוא נתקע בהם אז יפה מאוד).

בכל מקרה, התחרות לגילאי 15-18, מעניין כמה שאלות בפועל יודע מישהו בטווח הגילאים הזה.

ה http://codeguru.co.il/Xtreme/index.htm שהתחילו השנה מעניין יותר.

פורסם

שיעבור... מקסימום יפול בשלב המתקדם יותר..

בכל מקרה, התחרות לגילאי 15-18, מעניין כמה שאלות בפועל יותר מישהו בטווח הגילאים הזה.

ה http://codeguru.co.il/Xtreme/index.htm שהתחילו השנה מעניין יותר.

א. אני מאמין שמספר המקומות מוגבל.

ב. תאמין ל אני מכיר בן אדם בטווח גילאים 15-18 שהוא גאון במלוא מובן המילה במחשבים אין דבר שהוא לא יודע הוא זכה מקום שלישי באילפות אירופה במחשבים. ואני מאמין שהוא לא היחידי וזה לא פייר שבן אדם כמוהוא יעשה טעות אחת(אני יוצא מהנחה שכולנו בני אדם ומסוגלים לעשות טעות כמו לא לשים לב וכו') ולא יתקבל לתחרות כאשר בן אדם כמו Sarlula יבקש שיענו לו על השאלות וכן יתקבל.

עריכה:

ד"א זה כולל את בני 18? אולי אני אנסה את מזלי

ואקסטרים לא היה גם שנה שעברה? זה אותו אחד שבו צריך לבנות שורד שישרוד בתנאים כל שהם וכל זה באסמבלי? זה לא זה? <= זה באמת אתגר.

פורסם

דיברתי דווקא על ידע ישיר, לא על ידי בדיקות / חיפוש באינטרנט... נראה לי שמעטים (גם לא בגיל הזה) יכולים לענות על כל השאלון הזה מהידע האישי.

יכול להיות שזה כבר השנה השניה של אסטרים האמת. נראה לי שגם בעבר חיל מודיעין היה מעורב בתחרויות האלו (למצוא דם צעיר וטרי).

פורסם
  • מחבר

רמאי מניאק ככה אתה מנסה לעבור את השלב הראשון של קוד גורו?!

אני מבקש לא לתת לו תשובות לשאלות כי זה לא פייר שאנשים שכן יודעים או צריכים לחשוב ו/או ללמוד בשביל לענות על השאלות, והוא יענה עליהן בלי לדעת כלום

http://codeguru.co.il/test2007/stagea.php

רמאי מניאק?

אתה לא חושב שהגזמת טיפה??

אלו התרגילים שלא פתרתי..

ישנן 80 תרגילים.

אם 6 לא פתרתי אני חושב שאני אוכל לקבל מעט עזרה.

אתה חייב להרגע אחויה

פורסם

אוקי צודק הגזמתי אבל עדיין זה לא פייר., לפי דעתי בכל מקרה

פורסם

אני שוקל לנסות לפתור את השאלון הזה.....

יהיה אולי שנה הבאה גם תחרות כזאת?

פורסם

יש לך עוד יומיים, מספיק זמן :) בכל מקרה, יש את זה כבר כמה שנים, אז אין סיבה שלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים