עבור לתוכן

אז איזה כרטיס מסך אני צריך?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש.

אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון.

פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק

אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב.

אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT

מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למשחקים של השנתיים הקרובות לפחות? מה ההבדל בינו לבין הכרטיסים היקרים יותר?

האם יש כרטיס טוב יותר בהרבה בתוספת מחיר לא גדולה במיוחד?

תודה

פורסם

תנסה לחרוג לכיוון ה-990 ש"ח ולקחת 1950PRO שחזק משמעותית או שאתה מחכה עוד מס' שבועות ולוקח כרטיס DX10 זול (שזה יהיה עדיף)

פורסם

לא מומלץ ליקנות היום כ.מ בתקציב של 1000 שקל +- משום שב- 17 לאפריל יוצאים כרטיסים חדשים שצפפוי שיהיו בערך האותו הכוח

אבל תיהיה להם תמיכה טכנולוגית מתקדמת יותר (DX10).

אבל גם אני לא חושב שהבנתי את הרמה של המשחקים שלך, עדיף שתגיד מה המשחק שניראה לך הכי כבד שהיית רוצה לשחק כמו שצריך.

ד"א אתה לא ניראה אחד שעושה OC אז למה זיכרונות 800 ואם אתה כן עושה OC אז למה לא זיכרונות מיוחדים לזה ?

פורסם
  • מחבר

ראשית ה x1950pro עולה מינימום בזאפ 1500 ש"ח ולא 900 כפי שציינת.

שנית, מדוע לחכות כמה שבועות? ומה מיוחד בכרטיסים עם תמיכת dx10?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים