פורסם 2007 במרץ 1718 שנים שלום רב! אני מעוניין לדעת איזה נייד שווה יותר: LG K2-226DE/1024MB VS LENOVO 3000 C200/1024MB שניהם בעיקרון אותו מפרט ואותו מחיר בערך (4500?K), אבל בכל זאת LG חדשים בתחום הניידים ולא וותיקים כמו LENOVO..... מי שיש לו מידע יותר מפורט ברמה שיש לו אחד מהם ->אשמח לדעת את דעתכם - ובכלל אשמח לקבל תגובותמכל אחד! תודה רבה!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים הייתי הולך על הLG יותר יפה ויותר איכותי, כמה שנים אחריות אתה מקבל על כל אחד?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר תודה רבה על התשובה המהירה!!! שנתיים על ה LG ושנה על LENOVO, למה אתה אומר יותר איכותי -> מאיזו סיבה?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים יש לי שני חברים לאחד lenovo השני LG (רק שלגבי הLG אני לא סגור על הדגם)אבל העיצוב שלו(של LG) יותר זורם יותר יפה(בעיני לפחות) וגם כן האחריות של שנתיים לעומת שנה בlenovo די חשובה...
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר כן אני יודע - אבל עדיין LENOVO יותר וותיקים - כלומר חוץ מעיצוב ויופי,יש אתהחוזקה של המחשב ואת העמידות שלו לאורך הזמן קדימה - מבחינת עמידות של רכיבי חומרהובכלל תפקוד כללי של המחשב - שאני חושב שזה יותר חשוב לדעתי ->>> אתה לא חושב?ומה דעתך הכללית?תודה רבה!!!
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לגבי העמידות אני לא יודע שניהם קנו את הנייד לפני מספר חודשים ושניהם בנתיים לא מתפרקים...חחחבגדול חשובה מאוד האחריות...אבל עכשיו בדקתי לעמוק את המפרטים של שניהם והמעבד של LG ממש לא משהוT2060 (בlg) לעומת T5500 בלינובו...הייתי הולך על הלינובו...אתה יכול לקנות דגמים אחרים או רק את שני אלו?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר יש הבדל כזה משמעותי בין המעבדים???(מהו?)דרך אגב ב LG המסך הוא קריסטלי - וכרטיס המסך הוא PCI EX 256MB(אם זה משנה משהו).מה דעתך???תודה רבה!!!
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים יש הבדל והוא שT5500 תומך ב64 ביט(אם אתה רוצה להתקין ויסטה 64 ביט)...לשני הניידים הכרטיס מסך הוא של אינטל כך שאין הבדל גדול...אתה יכול לשדרג את האחריות? אתה מוגבל לאותם ניידים בלבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.