עבור לתוכן

מפרט ב 3000 ש"ח+כ.מסך פשוט לצורך שידרוג עתידי...

Featured Replies

פורסם

אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר אה?

מעבד לא משהו לעומת הAMD שעוצע קודם, לוח אם עם צ'יפסט גרוע לגמרי, 945GZ הוא תת רמה, זיכרונות ג'נריים, צורב מהסדרה הבעייתית של נק, כרטיס מסך לא פסלתי אבל לעומת הדרישות שלו הוא מיותר לחלוטין כיוון שהוא משדרג בקרוב, וד"א 256bit זה רק בחלומות שלך, ומארז וספק ג'נריים לחלוטין.

תפסיק להציע זבל לאנשים בבקשה.

אני לא אוהב לקטול וגם לא מנסה לייצר וויכוח אבל לפני שאתה קופץ להצעות תלמד קצת על מה שאתה מנסה לעשות.

[/quoזה 256BIT...

זה 256BIT,

פורסם

אם 7600 128 ביט וגם בדור החדש, 8600 יש רק 128 ביט אז אני בספק שזאפ יודעים מה הם אומרים וב7300 חלש יש 256 ביט.

עריכה: כדי לא להשאיר ספק, 7300 בא עם 64 ביט או 128 ביט

פורסם

חחח אור כהן אתה מזכיר לי תאנשים שמדברים כאילו הם עובדים בשביל איזה חברה כמו IVORY או באג חחח

מה זה צורב אחלה זכרונות סבבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אנשים יא אללה...

תפרט זה דבר ראשון תן נימוקים למה נתת לו מפרט הרבה הרבה פחות טוב משלי במחיר כמעט כמו שלי....

זיכרון 1 גיגה? להרביץ לך? תתן לעצמך כאפת שטות... ועוד אתה אומר זכרונות סבבה... קח קח 1 גיגה נגידדדדד סבבה למה פאקינג DUAL 512 CL5

אתה נותן לו זבל... פתרון בשבילו לפי דעתי זה AMD למרות שאינטל לוקחים אותם (עם המעבדים החזקים שלהם .. 1K ומעלה...) הם עדיין מחזיקים יפה מאוד

ואני מדבר מניסיון כאחד שראה משחקים על מחשב של AMD לא הכי חזק שיש.... והמעבד סוחב משחקים יפה מאוד ביניהם קרבון RAINBOW SIX סחב מעולה בלי כרטיס HIG END!

פורסם

אם 7600 128 ביט וגם בדור החדש, 8600 יש רק 128 ביט אז אני בספק שזאפ יודעים מה הם אומרים וב7300 חלש יש 256 ביט.

עריכה: כדי לא להשאיר ספק, 7300 בא עם 64 ביט או 128 ביט

עובדה...

לדעתי המפרט שבניתי מפרט אחלה.

לי יש ניסיון קודם בדברים האלה, אני בעצמי ראיתי איך בדיוק אותו מחשב מתפקד.

לא תיהיה שום בעייה בהפעלת משחקים,סרטים וכל דבר דומה.

איני רואה שום בעייה במפרטי, ואם אינכם מעדיפים אותו, שמרו זאת לעצמכם.

פורסם

באותו תקציב שווה לעבור על amd ולקבל תמורה יותר טובה לכסף...

פורסם

באותו תקציב שווה לעבור על amd ולקבל תמורה יותר טובה לכסף...

ינטל עדיף, רק דעה שלי.

פורסם

תבדוק במפרטים מומלצים בפורום ותראה שבתקציב כמו שלו amd...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים