עבור לתוכן

עזרה משהו מוזר לא יודע עם זה קשור למעבד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד..

זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W .....

עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .

פורסם

איפה זה רשום לך? במסך שחור לפני עליית מערכת ההפעלה?

יכול להיות שזה סתם הגדרה בביוס שמתחת למהירות מסויימת היא שולחת לך הודעה..

אין למחשב אפשרות לנטר אם המהירות איטית מידי לקרר את הרכיב, סך הכל באותה מידה יכלת להתקין מערכת קירור מים בלי מאורר בכלל ושזה עדיין יקרר טוב...

תבדוק טמפ' פעם בכמה זמן, ואם אתה ממש רוצה אני מתאר לעצמי שבלוח אם שלך אתה יכול לקבוע גם שמהירות המאורר לא תרד מאחוז מסויים.

וחוצמזה, כדאי מאוד שתעדכן את המפרט שלך בצד בשביל שנוכל לדעת על איזה רכיבים מדובר (ותשתדל שהמפרט יהיה מספיק מפורט גם בנוגע לאמצעי קירור וכו...) קצת קשה לזרוק ניחושים באוויר ולפגוע בכל חומרה שקיימת.

פורסם
  • מחבר

איפה זה רשום לך? במסך שחור לפני עליית מערכת ההפעלה?

יכול להיות שזה סתם הגדרה בביוס שמתחת למהירות מסויימת היא שולחת לך הודעה..

אין למחשב אפשרות לנטר אם המהירות איטית מידי לקרר את הרכיב, סך הכל באותה מידה יכלת להתקין מערכת קירור מים בלי מאורר בכלל ושזה עדיין יקרר טוב...

תבדוק טמפ' פעם בכמה זמן, ואם אתה ממש רוצה אני מתאר לעצמי שבלוח אם שלך אתה יכול לקבוע גם שמהירות המאורר לא תרד מאחוז מסויים.

וחוצמזה, כדאי מאוד שתעדכן את המפרט שלך בצד בשביל שנוכל לדעת על איזה רכיבים מדובר (ותשתדל שהמפרט יהיה מספיק מפורט גם בנוגע לאמצעי קירור וכו...) קצת קשה לזרוק ניחושים באוויר ולפגוע בכל חומרה שקיימת.

ההודעה הזאת רשומה לי במסך השחור לפני שהוינדוס עולה ,בדקתי את ההגדרה בביוס והוא עומד על 800RPM

בקשר למפרט אני ירשום אותו בחתימה ..

פורסם

800RPM זה באמת המינימום, תעלה אותו בביוס עד המקסימום, שזה אמור להיות 2000RPM, או 1600RPM...

קח בחשבון שהוא ירעיש יותר.

פורסם
  • מחבר

800RPM זה באמת המינימום, תעלה אותו בביוס עד המקסימום, שזה אמור להיות 2000RPM, או 1600RPM...

קח בחשבון שהוא ירעיש יותר.

עם אני מעלה את הבאס זה לא יכול להזיק למחשב , או לשרוף את הלוח או המעבד או הכרטיס מסך ??

פורסם

מה הקשר לבאס? מה שאמרתי לך זה מהירות הסיבוב של המאוורר....

אם זו הייתה שאלה בנפרד, להעלות את הבאס סתם ככה לא יהרוס את המחשב, אבל סביר להניח שמתישהו הוא כבר לא יעלה כי הוא כבר לא יוכל יותר.

ואז פשוט מאפסים ביוס וזהו.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לבאס? מה שאמרתי לך זה מהירות הסיבוב של המאוורר....

אם זו הייתה שאלה בנפרד, להעלות את הבאס סתם ככה לא יהרוס את המחשב, אבל סביר להניח שמתישהו הוא כבר לא יעלה כי הוא כבר לא יוכל יותר.

ואז פשוט מאפסים ביוס וזהו.

זה בלאגן גדול יש לי אחריות 3 שנים עם אני ישנה משהו בביוס ילך האחריות וזה מחשב חדש אז אני ירד מזה ...

פורסם

מי אמר לך שאם תשנה משהו בביוס תלך האחריות?

אז בשביל מה קנית מחשב, בשביל לא לגעת בו בכלל? אל תשכח שהוא שלך ולא של החנות, חוץ מזה שלא יקרה כלום למחשב אם תשנה מהירות מאוורר בביוס.

וגם אם ירצו, בחנות לא יכולים לדעת שנגעת בביוס, איפוס קטן והכל כמו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים