פורסם 2007 במרץ 1618 שנים קראתי עליהם הרבה וגם פה באתר ועדיין אל הצלחתי להבין את ההבדל בין שני המעבדים ולמה C2d הרבה יותר טוב ?תקנו אותי אם אני טועה.. dual core זה לא מעבד כפול ליבה ? כלומר 2 מעבדים ביחד.. וגם c2d אמור להיות כפול ליבה 2 מעבדים ביחד ? אם אני לא טועה אז מה עושה אותו יותר טוב ??תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים 486Pentium IPentium ProPentium IIPentium IIIPentium III - SLOT 1 SUX, SOCKET 370 is the thingyPentium IV - Drek de la drekPentium IV - Improved drek de la drekPentium IV - Starts looking goodPentium IV - ehhh, worth o.cingPentium IV - Drekscot - Heat is everythingPentium D - still quite hot, dual core, starts to p0wn - על זה אתה תוהה...Core 2 Solo - Waste of moneyCore 2 Duo - P0wn4g3z0rz!11Core 2 Quad - Omfggg!!11 It's supperrrr!!1
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הכפול ליבה בנוי בארכיטקטורה ישנה מהתקופה שמהירות המעבד הייתה הדבר העיקרי הC2D בנוי בשביל ביצועים ומהירות שעון נמוכה יותר שיט מצטער לא יכול להמשיך חייב לזוז
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר זה כל המעבדים של אינטר.. אבל איך AMD נכנס לתמונה וההבדל בינו (dual core ) לבין c2d ?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים 486Pentium IPentium ProPentium IIPentium IIIPentium III - SLOT 1 SUX, SOCKET 370 is the thingyPentium IV - Drek de la drekPentium IV - Improved drek de la drekPentium IV - Starts looking goodPentium IV - ehhh, worth o.cingPentium IV - Drekscot - Heat is everythingPentium D - still quite hot, dual core, starts to p0wn - על זה אתה תוהה...Core 2 Solo - Waste of moneyCore 2 Duo - P0wn4g3z0rz!11Core 2 Quad - Omfggg!!11 It's supperrrr!!1אין דבר כזה "Core 2 Solo", רק Core Solo.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים AMD נכון להיום נחותים טכנולוגית מהפתרונות של Intel לשוק הביתי הגבוה, אך זולים ודי משתלמים.במידה והייתי מעוניין להרים מערכת תקציבית דו-ליבתית, הייתי הולך עם AMD - עדיפים על ה Pentium D, מתחממים פחות, צורכים פחות חשמל ונותנים תמורה מטמטמת למחיר.תגובה לתגובה - "כן שוסטי, אני פשוט מתלהב מהמעבד הזה, אז החלטתי לדחוף עוד 2".
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אז בעצם לשני המעבדים יש שני ליבות רק שהC2D מוביל בגלל תזמונים וביצועים טובים יותר..?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הוא מוביל בגלל שהוא מבוסס על ארכיטקטורה שונה (אשר ברובה תוכננה בארצינו הקטנה ומביאה איתה ביצועים גבוהים במיוחד, בשילוב צריכת חשמל נמוכה הלקוחה מחטיבת עיבוד למחשבים ניידים) מארכיטקטורת ה Netburst המעפנה שליוותה אותנו למשך כל ימי הפנטיום 4.אינטל החליטו ללמוד קצת מ AMD ולהבין שמהירות שעון היא לא הכל ועושה רושם שהם די הצליחו במשימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.