פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זהאין BATTLE NETמודם זה רק ישן של 56Kושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועלאז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק?תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מה זאת אומרת אין battle.net?חייבת להיות.תן תמונת מסך של אפשרויות המשחק ברשת.חוץ מזה, תגדיר רשת IPX ותוכל לשחק בין המחשבים בצורה מקומית.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר רק לדיאבלו 2 יש בטל נטהאפשרויות הםBATTLE.NETLOCAL AREA NETWORK IPXMODEMDIRECT CABLE CONNECTIONשלוחצים על בטל נט זה אומר שכבר אי אפשר להתחברכשלוחצים על השני זה אומרUNABLE TO INITILIZE SELECTED CONNECTION METHOODכשלוחצים על מודם זה מראה 4 אפשרויות של מודם וכשלוחצים עליהם זה אומר שזה לא מוצא את ה מכשירובאחרון אני יכול ליצור משחק אבל תמיד השני לא מוצא תמשחק וגם להיפךאני משתמש בראוטר של 3COM אם זה משנה משהואיך מגדירים את הרשת IPX כמו שאמרת?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים זה חדש לי שהם כבר לא תומכים בדיאבלו 1 ברשת (אבל מצד שני, מי משחק בו היום??)מודם אין לך.כבל מוצלב לא מחובר לך.אז נשארת עם IPX. יש פה מדריך קצר:http://www.practicallynetworked.com/sharing/xp/network_protocols.htmזה לא מסובך מידי, במיוחד אם כבר מוגדרת לך רשת בייתית - זה פשוט מתלבש עליה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.