עבור לתוכן

זקוק להמלצה ועזרה בנוגע ללוחם אם וזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10

ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה.

אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם.

בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר.

וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באותו מחיר,מה ההבדל בינהם ומה יותר כדיי??? וראיתי שרשום גם לידם CL4 CL5 ,מה זה אומר בדיוק ???

תודה . :xyxthumbs:

פורסם

מה הטעם לשאול לגבי לוח אם שיהיה בעוד חודשיים?

פורסם

אם אתה לאמתכנן OC אתה לא צריך זכרונות מעל 667MHZ

כמה אתה מוכן להשקיע בלוח אם?

פורסם
  • מחבר

אני שואל בקשר ללוח אם כדיי לדעת מה לקנות בגדול אני לא מבין ממש בלוחות אם ובכלל במחשבים ולכן שאלתי .אני לא רוצה להשקיע סתם יותר מידיי כסף בלוח אם שאני לא ישתמש ברוב האפשרויות שיש בו.

וזה לא קשור מתי אני קונה תלוח אם אני כרגע מחפש לוח אם לקנות כרגע אני התכוונתי שבעוד חודשיים +- אני יקנה כרטיס מסך.

בלוח אם אני יכול להשקיע גם 1100 זה לא עניין של כסף ,זה עניין של מה עדיף לי מבחינת משחקים וכאלה,לוח אם שיתאים למעבד ושיהיה חזק וטוב.אבל אני לא רוצה סתם לקנות איזה לוח ב1000 שקל עם ברוב האפשרויות שלו אני בכלל לא ישתמש.

פורסם

תקשיב בחורצ'יק.

לך לפורום "מפרטי מחשב" תן להם תקציב למחשב והם יבנו לך משהו טוב

פורסם

אני שואל בקשר ללוח אם כדיי לדעת מה לקנות בגדול אני לא מבין ממש בלוחות אם ובכלל במחשבים ולכן שאלתי .אני לא רוצה להשקיע סתם יותר מידיי כסף בלוח אם שאני לא ישתמש ברוב האפשרויות שיש בו.

וזה לא קשור מתי אני קונה תלוח אם אני כרגע מחפש לוח אם לקנות כרגע אני התכוונתי שבעוד חודשיים +- אני יקנה כרטיס מסך.

בלוח אם אני יכול להשקיע גם 1100 זה לא עניין של כסף ,זה עניין של מה עדיף לי מבחינת משחקים וכאלה,לוח אם שיתאים למעבד ושיהיה חזק וטוב.אבל אני לא רוצה סתם לקנות איזה לוח ב1000 שקל עם ברוב האפשרויות שלו אני בכלל לא ישתמש.

מה הטעם לקנות עכשיו לוח אם ובעוד חודשיים כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

בסך הכל רציתי להבין קצת יותר על הדברים ששאלתי כנראה זה יותר מדיי,סליחה פשוט חשבתי שאתם מבינים בזה.

תודה לכם בכל אופן אני ינסה כבר ללמוד לבד :xyxthumbs:

פורסם

אין קשר לללמוד, זאת הייתה שאלה רצינית לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים