עבור לתוכן

עזרה בזיהוי HD חדש שעכשיו חיברתי.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA.

הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס.

אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E).

מה צריך לעשות?! :s05:

פורסם

צריך ליצור עליו מחיצות ולפרמט אותן (טוב, לפחות מחיצה אחת), אחרת מערכת ההפעלה לא תוכל לגשת אליו...

פורסם

אני באמת לא מבין את החברה האלו ממיקרוסופט... לא יכלו לעשות פשוט, כהמערכת מזהה דיסק חדש במחשב שלא מאותחל, לפתוח איזה חלון שאלה בפעם הראשונה עם אופציה / הסבר לאיך לסדר אותו ? היה חוסך הרבה בלבול / חוסר הבנה / שאלות מאנשים..

פורסם
  • מחבר

צריך ליצור עליו מחיצות ולפרמט אותן (טוב, לפחות מחיצה אחת), אחרת מערכת ההפעלה לא תוכל לגשת אליו...

התוכנה של PARTITION או עם דיסק ההתקנה של ווינדוס?

פורסם

אתה יכול לעשות מחיצה גם בעזרת הווינדוס. כדי להגדיר את הדיסק החדש לחצן ימני על המחשב שלי > ניהול, שם תסמן את הדיסק החדש ואיתחול. תקבע מערכת קבצים - ntfs ....

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות מחיצה גם בעזרת הווינדוס. כדי להגדיר את הדיסק החדש לחצן ימני על המחשב שלי > ניהול, שם תסמן את הדיסק החדש ואיתחול. תקבע מערכת קבצים - ntfs ....

עשיתי את זה , ועכשיו מופיע לי הHD, כדינאמי. האם יש משמעות לכך שזה מופיע לי ככונן דינאמי??

פורסם

כן, לדעתי זה לא מומלץ, אלה אם אתה יודע שיש לך שימוש לזה.. (הוא שואל אותך אם להפוך את הדיסק לדינמי בפעם הראשונה שאתה מריץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים