פורסם 2007 במרץ 1618 שנים טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GBוספק כוח בשביל המפלצותעכשיו כמה שאלות.יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-liאני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיהתודה לכל עזרה שתינתן
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים קודם כל תן תקציב למחשב כולו + שימושים (משחקים? אוברקלוקינג?) ונדע מה לבנות לך.SLI של GTX וגם מרובע ליבה מאוד לא כדאיים - לפחות לא כיום.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אמממ ממש אין לי תקרה לתקציב כי פשוט אני עדיין לא יודע אותה אבל נלך על תקרה של 10 אלף (בשביל הזיכרון וספק וכו' לא בשביל המעבד וכרטיס מסך)אני מניח שאני אעשה אוברקלוקינג וכמובן המחשב בשביל משחקים.אני יודע שלא כדאי היום אבל אני קונה את המחשב בשביל השנים הבאות
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים 6600 יחד עם GTX אחד יהיו משתלמים מאוד מבחינת ביצועים/מחיר על אחת כמה וכמה אם מתוכנן OC.יהיה יותר טוב שתשמור את הכסף ובעוד שנה תשדרג מאשר לבזבז הכל עכשיו
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אני לא אשדרג את המחשב עוד שנה תאמין ליוחוץ מזה אם אני יכול להרשות לעצמי את זה אז למה לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.