פורסם 2007 במרץ 1618 שנים שלוםאני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגהראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד,מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים?כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשברוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל.מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה..תודה מראשעמית
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אם אתה עובד בתלת מימד אתה בכלל צריך משהו אחר,לא מבין בזה חכה לאחד שמבין שיענה לך..אם אתה צריך את זה בלי קשר אז תדע שכבר היו על זה כבר כמה דיונים ולפי דעתי זה היתסכם בזה שאם יש מסך גדול (24"+) אז באמת ה GTXלוקח את ה GTS אבל אם מסך נומלי עדיף את ה GTS. אם יש לך מסך 17" קח את גרסת ה 320 M.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אם יש לך מסך מתחת ל 19" תקח GTS 320אם יש לך מעל 20" תקח GTS 640GTX מיותר מאוד ולא שווה תכסף(אלא אם כן יש הרבה)ואם אתה עובד בתלת מיימד אתה צריך בכלל כרטיס QUADRO לגרפיקה... GTX\GTS אלה כרטיסים למשחקים
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר נחסוך פה דיונים מיותרים,אני לא הולך להשקיע בכרטיס של תלת כמו הקוואדרואני רוצה משהו שגם יהיה לי טוב למשחקים ואני רוצה תמיכה בDX 10כלומר או ה640 מגה או הGTXיש לי מסך 19 אינץ' של מאג (CRT)ההבדל הוא 1000 שקל? חשבתי יותר בכיוון של 600.. אז אתם ממליצים ללכת על ה640?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אם אתה מתכנן לעבוד בתוכנות תלת מימד, אני אמליץ לך על הכרטיס הזה - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1699טווח המחירים של הGTS, כרטיס מסך מצויין לצרכי עבודה.אם לא מתוכננת עבודה גראפית, תיקח את הגירסה ה'מסורסת' של הGTS, היא תספיק לך לצרכי משחק במסך 19".
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר תודה על ההמלחצה.. אבל תסתכל שתי הודעות למעלהאני לא מעוניין בכרטיסים שמיועדים לתלת,תודה
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר תודה רבהאני כבר די סגור על ה640אני חושב שהכפול זכרון יעזור לי גם ברינדורים של התלת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.