עבור לתוכן

מדריך להורדה דרך מירק

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מדריך להורדה דרך מירק אבל אנטי לא מוצא שום מדריך נורמלי אז אם מישהו יכול בבקשה למצוא לי מדריך טוב בשביל מירק אני ממש יודה לו זה ממש יעזור לי אבל אני רוצה שתגידו לי על איזה גירסה הוכנה המדריך שהבאתם לי כי מלא פעמים מצאתי מדריך אבל אני לא יודע לאיזה גירסה ולכן הוא לא מתאים לי כי הגירסה שלי שונה. אזבבקשה עתזרו לי ותביאו לי אני הגירסה והמדריך להורדה דרכה!

פורסם

זה לא חוקי...

פורסם

למה לא חוקי ? להוריד מ bittorrent זה לא חוקי גם עוד מעט תגיד ? הבחור בסה"כ ביקש מדריך על איך מורידים מ mirc, הוא לא דיבר על איך מורידים ספציפית סוג מסויים של תוכן.

פורסם

^יש בזה משהו

פורסם

ברור שיש בזה משהו ... הוא לא אמר איזה תוכן הוא רצה להוריד (הוא לא אמר משהו לא חוקי) ...

פורסם

לא ממש צריך מדריך בשביל דבר כזה...

אתה נכנס לאתרים כמו packetnews.com או ircspy.com ומחפש שם את מה שאתה רוצה.

אחרי שאתה מתחבר לשרת ונכנס לערוץ אתה כותב:

/ctcp <botnick> xdcc send #<pack-number>

(בשני האתרים למעלה כבר נתונה הפקודה הזאת אוטומטית)

ומאשר.

* אין צורך באיזושהי גרסא מיוחדת של מירק

ד"א, סימני פיסוק עוד לא הרגו אף אחד...

פורסם

הממ. תמיד דמיינתי ש-mIRC ייכתב כ"מירכ" :) אולי זה נראה לי מקביל יותר ל-C, אבל מי יודע.

בקשר לקבצים, יש באמת שרתים של IRC שהם עצמם מיועדים להעברת קבצים ובהם בד"כ יש פקודות איך לרשום את הקבצים, איך לקבל אותם וכדומה. אני חושב שהם שמים את זה בנושא של הצ'אט ברוב הפעמים.

אני לא משתמש בזה, מה גם שזה לא מי יודע מה חוקי (עזבו אתכם מ"זה כמו ביטורנט". כמה אנשים בארץ ממש משתמשים בדברים כאלה לדברים חוקיים). אם רוצים להעביר קבצים אפשר באימייל, ואם זה מעבר ל-10 מגה אז באתרי קבצים, ICQ\MESSENGER\וכו או פשוט להקים אתר משלך במשהו חינמי. GooglePages.com למשל זה שירות של גוגל עם 100 מגה ואני לא חושב שיש מגבלה לגודל קובץ (לא ניסיתי, אבל מן הסתם מעל 100 מגה אי אפשר).

מה ש-nBud אמר די מסכם את מה שצריך לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים