עבור לתוכן

הקצאת זכרון ידנית לתוכנות-רק למבינים.

Featured Replies

פורסם

אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה.

אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי??

בתודה מראש..

פורסם

לא נראה לי שהדבר אפשרי. מה שכן, אתה יכול לסגור את התוכנות שאתה לא צריך, ובזמן שהתוכנה הזו רצה, לצמצם את שאר התוכנות ולא להשתמש בהם.

פורסם

השאלה היא בכלל אם יש לך מספיק זכרון??

נניח ויש לך ואתה מוכן להסתכן, כיווןן שלפעול בלי זיכרון וירטואלי אומר שיש סיכוי יותר גדול שאם התוכנה תרצה יותר זכון היא תקרוס, וגם לא ישמר דבר ממה שעשית.

עכשיו נגיד ויש לך כמה GIG של זכרון (אני מקווה לפחות 1 מומלץ הרבה יותר) אני לא יודע כמה בדיוק פרמיר לוקח אבל עדיין, אם אתה מוכן לעשות צעדים נואשים..

my computer -> rightclick -> properties -> click on the advanced tab -> click on the first settings (in the performance) -> select the advanced tab -> change button -> and select "No paging file" radio button for the wanted partition

זה יבטל לך את ה PAGE FILE AKA VIRTUAL MEM

פורסם
  • מחבר

את האפשרות הזאת אני מכיר אבל אין לי מספיק זכרון על המחשב בשביל לאפשר את זה.....

יש לי 768 זכרון פיזי וזכרון וירטואלי ש הגדרתי אות ו1 ג'יגה(שיניתי אותו עכשי מ500 ל1 ג'יגה) ושהתוכנה פרימייר מרנדרת ואני בודק את הפעילות על הזכרון מה שאני רואה זה דבר כזה 250 מגה זכרון התוכנה פרימייר משתמשת בזכרון הפיזי 400 בזכרון הוירטואלי ונשאר לי בזכרון הפיזי עוד קרוב ל 400 זכרו פיזין(וזה עוד לפני סגירת הרבה תוכנות שעובדות על המחשב) למה שפרימייר לא תוכל לעבוד יותר על הזכרון הפיזי שלי וכך תעבוד יותר מהר<??????

בכל אופן אני ינסה להוריד קצת את הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה חייבת להשתמש בזכרון הפיזי ואני אודיע לכם בהמשך אם בעקבות זאת פרימייר מנצלת יותר את הזכרון הפיזי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים