פורסם 2007 במרץ 1918 שנים יש כבר ציונים ראשונים שלstalker Eurogamer 8\10Gamestats 89%\100PC format 93%\100הורדתי את המשחק שיחקתי ביטלתי את ההזמנה של המשחקהוא גרועה מבחינת הכל זה לא למשכיקיתי 5 שניםציון שלי 10\0
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים שיחקתי כמה דקות במשחק אבל אני לא מבין מה המטרה שלו.....זה כמו האלפ לייף?או מולטיפלייר? או משימות שצריך לעשות?כי אם זה משימות בלי עלילה רגילה זה ממש ממש מבאס~!האלפ לייף?תגיד את המילה, ואז תגיד לי איפה אתה שומע ל ואיפה אתה שומע פ...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים המשחק הזה הולך להימחק מהר מאוד מהמחשב שלי! מה אני לא מבין.. צריך 4GB זיכרון עם QX6700 וSLI של 8800GTX כדי להפעיל אותו כמו שצריך!?מה המתכננים חשבו לעצמם... לא יכלו לעשות אותו פשוט ויפה כמו C&C 3 למשל שעובד אפילו על R9200 כמו שצריך...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים רק אצלי על 7900GT 2GB ו3200+ המשחק רץ סבבה על המקס עם AA נמוך וAF כמעט עד הסוף?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים רק אצלי על 7900GT 2GB ו3200+ המשחק רץ סבבה על המקס עם AA נמוך וAF כמעט עד הסוף?עם צל של השמש ועל איזה רזולוציה ?גם אצלי רק סבבה על מקסימום כולל הכל עד הסוף .. אבל שאתה רואה כמה זה סבבה (30FPS) זה לא להיט
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים עם צל של השמש ועל איזה רזולוציה ?גם אצלי רק סבבה על מקסימום כולל הכל עד הסוף .. אבל שאתה רואה כמה זה סבבה (30FPS) זה לא להיט 1280x1024, צללים מוגדר לשמש בלבד כל השאר עד הסוף.לא אכפת לי אם זה 30FPS או 2530 כל עוד לא מרגישים את זה זה לא משנה.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים למה אני לא יכול לשנות את ההגדרות לצל של השמש והשני שצמוד אליו?אי אפשר ללחוץ על הכפתור שמה.בכל מקרה, לא אהבתי את הסאונדים כל כך. האקדח נשמע כמו איזה יונה גוססת בלילה חורפי.הגרפיקה גם לא כזאת מהממת. לא יודע אולי הוא עובד אצלי עם DX8.1.... איך אני בודק את זה?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים עם המפרט בצד אני משיג 90 FPS... על LOW ..אתם בטוחים ששמתם STATIC LIGHTING? כי אם לא אז מופעל אצלכם HDR...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים כן גם אני לא התרשמתי מהמשחק במיוחד,לפחות לבנתייםהסאונד מעפן בקושי יש אווירה שם..האקדח באמת נשמע כמו איזה יונה מתהובכלל שמתי את הגראפקיה על הכי הכי גבוה שיש ועדיין זה לא הכי מרשים,כבר ראינו גראפיקות טובות בהרבהמה שכן המשחק מפורט ועשיר,וכבד,לא מאוד מאוד כבד כי עובדה שעם המחשב שלי רץ סבבה על הכי גבוההמשחק מעצבן גם כי הגעתי למשימה הזאת שצריך להרוג איזה 8 גגנגסטרים או מה שהם, ובקושי יש כדורים לרובהואני מוצא את עצמי כמו מפגר רץ אחרי אנשים עם סכין,וככה תמיד הורגים אותי,בקיצור משחק נחמד בנתיים,אני בטוח שלאט לאט הוא יהיה הרבה יותר יפה..
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים בואנה אנשים מזה ביאסתם אותי :[מה משחק כבד בסוף יצא??חשבתי שיהיה מנוע מעולה ויוצא דופן כמו זה של HL2.חבל..יש לי מחשב יחסית חזק אבל אני עדיין מפחד פה מכמה תגובות..בכל מקרה אני מקבל אותו מחר,נשחק באיזה 5 בערב אני אשחק מחר ואתן את דעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.