עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בפשוטת.. אבל לא בין כל הנשקים וכך גם מטול רימונים, פשוט פורקים אותם עם מקש ימני על הנשק והאפשרות המתאימה.

• תגובות 709
  • צפיות 149.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפרק עם התפריט של לחצן ימני אבל הוא לא יתאים לכל נשק

פורסם

תודה,

אפילו שפירקתי את המטול מak74 וניסתי לשים אותו על אחד אחר זה לא התאים :\

אבל חפיף קיבלתי כבר את הm4 :jump:

פורסם

ללכת, הכל די קרוב

זה לא ממש מדוייק, לפעמים צריך לעבור שני אזורי טעינה כדי לקבל REWARD על משימה שביצעת...או בשביל לקבל משימה חדשה...

חבר אמר לי משהו על נקודות קפיצה...אבל לא ראיתי משהו כזה בינתיים...

מישהו יודע מה זה?

פורסם

לא נורא קניתי את הנשק אצל הפרופסור זה עם הקליעים 9*39 מ''מ רק חסרה לי כוונת טלסקופית כדי להיות מאושר!

בכל מקרה יש את המחנה של הדיוטי ששם יש אחד שעשיתי עבורו משימה אבל לא נותנים לי להיכנס מה אני עושה.

פורסם

מחקתי את המשחק...

עכשיו אני קורא את כל מה שאתם רושמים ואני חושב לעצמי

אולי זאת היתה טעות?

אולי להביא הזדמנות שנייה למשחק?

מה אתם אומרים?

הגעתי עד לזה שאתה מגיע למקום התת קרקעי

זהירות ספויילר קטן

הזה שבו יש לך את המפלצת הראשונה (ואוו זאת אם הטלפתיה .. זה היה מפחיד)

מה אתם אומרים?

ד"א גם קניתי את הנשק הזה שעולה 10,000 RU אצל השמן הזה בהתחלה נשק דיי טוב

אתה יכול לעמוד ולדפוק Headshot ממרחק של 150 מטר

פורסם

אני כרגע הגעתי לחלק שאני צריך לבחור לעזור ל freedom או לduty

מה לפי דעתכם עדיף לבחור לפעם הראשונה ?

פורסם

בעע אני תקוע עם השחקן רעב,אני איפה שיש את הבניין הזה בכניסה למעבדה x16,והשחקן רעב ואין לי אוכל ואני לא מוצא בשום מקום,מה עושים במקרה כזה? ???

פורסם

בעע אני תקוע עם השחקן רעב,אני איפה שיש את הבניין הזה בכניסה למעבדה x16,והשחקן רעב ואין לי אוכל ואני לא מוצא בשום מקום,מה עושים במקרה כזה? ???

על כל גופה יש (של בני אדם)

פורסם

מה פתאום,יש הרבה גופות שיש רק תרופות וכו'...בכל הגופות שמה באזור היה רק תחמושת ותרופות...אין אוכל בשום מקום..בעע :\ מה לעשות?

פורסם

מה פתאום,יש הרבה גופות שיש רק תרופות וכו'...בכל הגופות שמה באזור היה רק תחמושת ותרופות...אין אוכל בשום מקום..בעע :\ מה לעשות?

לך לדוקטור בבונקר

פורסם

זה חתיכת מרחק להגיע עד לשם בעע יש איזה צי'ט? :P

פורסם

בדיוק שחשבתי שראיתי את כול הבאגים שיש למשחק הזה להציע מצאתי עוד אחד :jump:, זה מה שקורה כשמנסים לעשות דרך קיצור מסביב למעבדות X16.

[attachment deleted by admin]

פורסם
:lol:
פורסם

חחח גם לי היה את הבאג הזה...

בע ככל שמתקדמים במשחק מבינים כמה פשוט וחוזר על עצמו הוא כמו כל המשחקים...זה לא ממש חידוש..בהתחלה באמת התלהבתי שזה כמו GTA,שיש חופשיות והכול...אבל הכול שמה אותו דבר תכלס אותם מוטציות,קולות,דיבורים..אפילו אי אפשר להכנס לרכבים ולנהוג בע :\

נ.ב.

מישהו יודע מה לעשות חוץ מלחזור לדוקטור ולקנות ממנו אוכל? אין משו באזור הx16 שיש בו אוכל?...ואם לא יש צ'יט שנותן אוכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים