פורסם 2007 במרץ 2418 שנים באיזה אזור אתה לעזאזל?ואתה יכול לעשות טרייד עם כל אחד...פשוט תמכור לאנשיםאו לטריידר איפה שהתחלתאו לבארמן
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני לא יודע מי זה הבארמן, כנראה עדין לא הגעתי אליו.ואני איפה שהר הזבל הזה עם כל האבנים.. אז קצת אחרי.בקשר לעשות טרייד עם אנשים אחרים באזור שאני נמצא כשאני מנסה לדבר איתם פשוט לא נפתח שום חלון או משהו..
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אתה ב GARBAGE..או שתלך לאזור הקודם לטריידר או שתמכור לאנשים במגרש עם המלא רכבים..או שתעלה צפונה ושמה תגיע למין עיר כזאת עם מלא אנשים ושמה יש את הבאר והבארמן
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים ובקשר לזהדרך אגב, אני שם כשאני יוצא מהתחנת רכבת הזו יש מלא באנדיטים אז חזרתי אחורה והתחלתי להרוג אותם (וזה לא נגמרררר), יכול להיות שזה אף פעם לא יגמר, כלומר תמיד יבואו עוד??
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים לרוב המשחק מאכלס את האזורים או בבנדיטים או בניוטראלים.. פשוט תעבור דרך המקומות שאתה צריך אל תנסה לנקות את כל העולם
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים זה לא M16 מקוצר די!זה M4 !!!!שם עדכני ויפה ל M-16 .. זה עדיין אותו הנשק. נכון, קנה מעובה וללא ידית אחיזה (FLATOP).. אבל זה אותו המכניזם ואותם חלקים..*תגידו - מה זה הסימן של דיסקט 1.44 קטן כזה שכל הזמן נדלק וכבה למטה בצד ימין ? זה אומר שהמשחק עושה LOAD לאזור או מה ??נראה לי שחסר לי זכרון RAM למשחק.. יש לי רק 1GB אבל המשחק כבר גולש לזכרון הוירטואלי (הוא משתמש ב 1.2 GB) ולכן נראה לי רוב הלאגים שיש לי.. נכון?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אצלי 2ג"ב ובמקומות סגורים זה תופס 1-1.2 ג"ב ובמקומות פתוחים אחרי שעושים כמה פעמים LOADING וSAVE זה 1.65-2+ ג"בה שקניתי מחשב חשבתי ש2 יספיק להרבה זמן אבל כנראה שטעיתי.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מממ.. אז המצב גרוע יותר משחשבתי..כנראה ששדרוג מחשב קרוב יותר משציפיתי.. או יותר נכון לא ציפיתי..*אהה וסתם בשביל מי שרוצה המון טיפים על איך עוברים מה וכל מיני עצות כלליות, GAME GUIDE של GAMESPOT :http://www.gamespot.com/features/6167656/index.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;10
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר אצלי זה לוקח בסביבות 1.5 ג"בשמתי את המשחק על HIGH עם HDR מופעלרץ מהר וחלקיש עקומת לימוד מסויימת אבל אחר כך הכל זורם.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני הגעתי לאיזה בור כזה שצריך לרדת בו........ואז אני יורד והורג את האנשים ויש מפלצת כזו ששורטת אותי גם אותההרגתי מה עושים אחכ?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים לכל מי שאמר שהגראפיקה של המשחק לא משהו,אז הנה לו תשובה חד משמעיתתמונה מהמשחק אצלי,כל ההגדרות על הכי גבוה,זה בדיוק כשנפל ברק...גראפיקה ממש יפה,עם כל הצללים עוד..http://img87.imageshack.us/my.php?image=ssitsiklevy032407164714yg7.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.