פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הידעתם שS.T.A.L.K.E.R זה ראשי תיבות של: Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים למי שיש קונרו 88XX 2GB מקסימום... 79XX לא 88XX מה אפילו לקרוא אתה לא יודע? צריך לדעת לקרוא את הדרישות של משחקים חזקים מינימום זה באמת המינימום להפעיל את המשחק בדגש על הפעלה. מומלץ זה המינימום להנות מהמשחק. עכשיו חסר לי הנתון האמיתי שהוא מה שצריך כדי להנות ממש מהמשחק. בחלק מהמקרים החומרה הנדרשת עדיין בפיתוח cb אני מתערב איתך ש79XX לא יריץ אותו על המקסימום!!! *PainKiller* אתה צודק לי דעתי.... הידעתם שS.T.A.L.K.E.R זה ראשי תיבות של: Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers תאחלס זה שם דפוק חבל על הזמן למשחק
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אני רק רוצה להגיד שהמשחק כבד יחסית בגלל שאצל חבר שלי שיש לו 6800GT והמשחק רץ לו על בינוני (-). ויש לו מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון. הידעתם שS.T.A.L.K.E.R זה ראשי תיבות של: Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers נראה לי לקחו את רעיון של F.E.A.R. רחוק מידי
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים צריך לדעת לקרוא את הדרישות של משחקים חזקיםמינימום זה באמת המינימום להפעיל את המשחק בדגש על הפעלה.מומלץ זה המינימום להנות מהמשחק.עכשיו חסר לי הנתון האמיתי שהוא מה שצריך כדי להנות ממש מהמשחק.בחלק מהמקרים החומרה הנדרשת עדיין בפיתוחחחח שטויות , מומלץ זה המינימום להנות מהמשחק ?או שאתה חולה גרפיקה ברמות או שאתה חדש לעניין כל המשחקים והמחשבים האלו.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לפעמים אתם כאלה דפוקים הרוב יריצו את זה על בינוני ומטה וגם שם זה יראה מצוין ובכלל לא לכולם יש את היכולות להריץ את זה על הכי גבוה, ולא צריך להתלהב למי יש חומרה יותר חזקה ולרדת על חומרה חלשה יותר להוציא את מקרה המעבדים שבו יורדים על הפנטיום 4 זה מותר ומומלץ נקווה שכולם יהנו מהמשחק ומרמת הפירוט שהם מייחלים לה תתווכחו על המשחק במקום להוציא עצבים זה מזה.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לפעמים אתם כאלה דפוקים הרוב יריצו את זה על בינוני ומטה וגם שם זה יראה מצוין ובכלל לא לכולם יש את היכולות להריץ את זה על הכי גבוה, ולא צריך להתלהב למי יש חומרה יותר חזקה ולרדת על חומרה חלשה יותר להוציא את מקרה המעבדים שבו יורדים על הפנטיום 4 זה מותר ומומלץ נקווה שכולם יהנו מהמשחק ומרמת הפירוט שהם מייחלים לה תתווכחו על המשחק במקום להוציא עצבים זה מזה. מה? מה הקשר... זה ממש לא ככה אני ממש לא ירדתי עליו באף דרך כל שהיא לי למשל יש עכשיו 5500 P 4 512MB
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לא דיברתי עלייך אמרתי בכללי תשים לב בהרבה מן המקרים בתוך הדיונים אנשים מתחילים לרדת זה על זה, זה כבר מתחיל להתיש.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים יש למישהו מושג מתי הוא יהיה על המדפים בארץ? בFREAK הוא יהיה בסוף החודש הזה דיברתי איתם בדרך כלל זה יוצא 10 ימים אחרי יצאה באירופה. עוד 4 ימים עד ליצאה בBUG הוא יהיה בתחילת אפריל . אני כבר הזמנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.