עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק מדהים, עולה על המערכת שלי ב-28 עד 60 FPS על מקס'.

• תגובות 709
  • צפיות 149.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין לי כוח להוריד את הרזולוציה, יש לי ארטיפקטים מטורפים כשיורד גשם, לא בטוח אם זה באג או כרטיס מסך.

מה זה ארטיפקטים ?

פורסם

אין לי כוח להוריד את הרזולוציה, יש לי ארטיפקטים מטורפים כשיורד גשם, לא בטוח אם זה באג או כרטיס מסך.

תודה.

WTF המחשב שלי בהכל יותר חזק משלו ושלי בקושי סוחב על ההגדרות הכי נמוכות. =\

פורסם

תגידו...איך המשחק אמור לעבוד לי ועל איזה הגדרות?

וגם..המשחק הא בסגנון גוטיק כזה שאני מסתובב בעולם ומקבל משימות?ויש זמני טעינה בין אזורים או לא?

פורסם

אמור לעבוד אצלך בסדר גמור על הגדרות בינוניות/גבוהות.. כל עוד אתה מבטל את ה HDR..

לא יודע חבר'ה, נתתי למשחק עוד יום ושחקתי בו היום עוד כמה שעות אחרי שהורדתי רמה מ VETERAN ל STALKER.. לא מצליח לאהוב את המשחק..

לא מושך אותי להמשיך לשחק בו בכלל.. אני מרגיש כאילו אני בא לעבוד ולא בא להנות.. חסר בו משהו שירתק..

נכון, יש לו גרפיקה לא רעה ויש לו שטח משחק גדול ביותר יש לו סאונד סביר ואני מניח שאורך משחק די ארוך.. אבל ופה בא אבל גדול - החלקים לא מתחברים לפאזל יפה. אני מוצא את עצמי כל פעם תוהה מה אני עושה עכשיו בכלל ומה המשימה שנתנו לי.. מי נגד מי ולמה לעזאזל רשום לי שהמשימה נכשלה כל פעם כשעוד לא נתנו לי בכלל זמן לנסות ולהצליח.. האויבים משום מה רואים אותי תמיד (לא חשוב באיזה מרחק אני מהם ושאני אחרי מחסה..) ובנוסף גם פוגעים בי בדיוק ובקלות בזמן שאני מרוקן עליהם מחסניות שלמות ובקושי מזיז להם.. מאזן הכוחות פה פשוט מגוחך לפעמים. אני מוצא את עצמי נאבק עם איזה 30 חבר'ה לבד ומנסה לתמרן בין האקדח המסכן שיש לי לנשק אוטומטי שתמיד משום מה נגמרת לו התחמושת מהר מידי (מוזר גם שגם על גופות של כאלו שיורים עליי עם נשק אוטומטי אני מוצא כדורים של אקדח..)

בקיצור, אני לא אחפור לכם יותר מידי כי יש עוד מלא דברים מעצבנים (כמו המילה הזאת ברוסית שכל פעם צועקים עליי - חאלס !!) אבל ציפיתי אחרי כל הדחיות על השחרור שלו במשך לא פחות מחמש שנים למשחק יותר מגניב מזה..

פורסם

בנוגע לכל הבעיות שלך

תלמד לשחק

תלמד אנגלית

---

והמילה ברוסית שצועקים אליך זה STALKER אני מניח וזה לא ברוסית

פורסם

אני דווקא מסכים עם הבחור מקודם, זה נראה רע שחלק מהמשחק ברוסית וחלק באנגלו-רוסית כזאת, תקבלו החלטה או שכול המשחק ברוסית(עם כתוביות) או שכולו באנגלית.

פורסם

טוב התחלתי טיפה לשחק ואני צריך להוריד תרמה הגרפית מאוד נמוך כדי לשחק בפרימים נורמלים

די דומה לאובוויליון מהבחינה הזות

ככה שעל נתונים טכנים אני כבר מוריד לו ציון

מבחינת האווירה -הסרטון פתיחה היה מגניב אבל אני צריך לשחק יותר להחליט

פורסם

מה לעזזאל רציתם המשחק הוא בצרנוביל מה רציתם שידברו במשחק צרק'סית מה ?!?!

וגם אני לא "מעריץ" של המשחק

לא כל כך אהבתי אותו :nixweiss:

פורסם

פיייי איזה מעצבנים חלק מהאנשים פה!!!

כבד לכם המשחק מבחינה גראפית?? תורידו את ה HDR!!! (אבל אל תגידו אחרי זה שהגראפיקה חרא!!)

לא רוצים משחק מאתגר?? תורידו רמה!!! (אבל אל תגידו אחרי זה שהAI גרוע!!)

רוצים FPS רגיל שנגמר בשעתיים משחק?? שחקו DOOM3!!! (אבל אל תגידו איפה משחק ההמשך!!)

חאלאס הביאו לכם משחק מקורי עם רעיון מטורף, אני אישית חיכיתי הרבה זמן שיצא משחק כמו אובליביון רק עם נשקים ואיבים אנושיים

וכל אלה שמשחקים 5 דקות ואמרים לא אהבתי בגלל שהרגו אותם, דייייי

בכל מקרה במשך המשחק מקבלים ARMOR יותר טוב ונשקים הרבה יותר טובים ולומדים לכוון יותר טוב (אני יודע שרובנו רגילים מ CS אבל כאן זה לא אותו דבר)

אתם תראו שבהמשך תתמודדו עם 20 חבר'ה על רמה VETERAN ועם הרובה צלפים החדש והיפה שלכם (יש כמה סוגים) אתם תורידו אותם כמו זבובים!!!

פורסם

mdmdmd ניסיתי לאהוב תמשחק אבל הוא פשוט לא מתאים למחשבים חלשים

שיחקתי הרבה אם ההגדרות ובאף מצב זה לא התאים

אם תיקח תמנוע של HL2 לדוגמה תיראה שהוא ניראה טוב גם על מחשבים חלשים

S.T.A.L.K.E.R פשוט צריך חומרה רצינית שאין לי כרגע אז פרשתי די בהתחלה

יכול להיות שהוא משחק טוב-אני לא יכול לישפוט ולא ראיתי משהו רע חוץ מהדרישות מערכת הגבוהות

אבל מבחינתי הוא כמו אובוויליון=לא מתאים למחשב המזדקן שלי

פורסם

משחק כבד בטירוף... חבל ש-1950PRO לא מצליח להריץ אותו על FULL HDR כמו בנאדם...

קבלו תיקון, עובד פצצה גם עם HDR מלא, רק צריך להוריד קצת טקסטורות...

ומישהו יודע מה הקטע עם האבנים ?

פורסם

איפה אני משנה את ה-HDR? אני לא רואה במשחק שום אפשרות ככזאת :s05:

פורסם

באותו עמוד איפה שמשנים רזולוציה. לא קוראים לזה שם HDR, אלה Full Dynamic Lights .

פורסם

בנוגע לכל הבעיות שלך

תלמד לשחק

תלמד אנגלית

---

והמילה ברוסית שצועקים אליך זה STALKER אני מניח וזה לא ברוסית

בנוגע לתגובה הילדותית שלך

יכול ללמד אותך לשחק

יכול ללמד אותך אנגלית

ולא התכוונתי למילה STALKER יש מילים אחרות שהם צועקים בינהם אחד לשני..

אפשר להגיב בצורה קצת יותר בוגרת..

והאמת שאני כבר יודע להצביע מה בדיוק מעצבן אותי במשחק - תורידו את כל הרעיון של שילוב RPG במשחק ויש לכם משחק פצצה.

זה פשוט לא לעניין לדאוג כל הזמן למלאי שיש לי ולשמור לא לחרוג מהמשקל ולשמור דברים בשביל לסחור בהם וכל זה - את זה אני אשמח לעשות (האמת שלא אשמח בכלל) במשחק כמו OBLIVION .

תנו לי להתמקד באקשן וביריות כיאה למשחק FPS ולא לנהל מלאי כמו מחסנאי של תנובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים