עבור לתוכן

אולי בכל זאת מישו יכול לעזור ?...צריך כ. מסך AGP X8 ולא יודע איזה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, ועם הכיוונים של המסך , וראו רק גרוע יותר ,אז נאלצתי להחזיר אותו.... עכשיו אני זקוק לרגל עבודתי לשני מסכים ואני חייב כרטיס דואלי. חשבתי על 7600gs של nvidia אבל הביקורת בזאפ הרתיעה אותי....http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=465267 . מישהו מכיר כרטיס טוב שיעשה את העבודה ?.....ולא חשוב המחיר -גם ככה קשה היום למצוא כרטיסי AGP........

תודה מראש.

פורסם

גם כרטיס עם שתי יציאות DVI? יתאים אתה פשוט מחבר מתאם לאחת מהיציאות (מגיע בדרך כלל בבאנדל של הכרטיס) ובמה אתה עוסק שה9600 הציג תמונה גרועה (לדעתך)? אם זה לא עבודה עם תוכנות גרפיקה וכו אין סיבה להשקיע בכרטיס "חזק"... בכל אופן ה7600GS? יהיה בחירה טובה...

פורסם

רק בשביל שיהיה ברור,

התקנת ל-9600 את הדרייבר שלו, נכון?

פורסם
  • מחבר

ברור שהתקנתי את את הדרייבר של ה ATI 9600 וכשאני אומר שלא ראו טוב אני מתייחס לכל: טקסט , תמונה (אפילו הטפט של הדסקטופ נראה קצת "מקומט"...) . בקשר לכרטיס עם שתי יציאות DVI ,אז בלבלתם אותי עוד יותר.... איפה אני מוצא כרטיס כזה? או שהכוונה היתה לכרטיס רגיל שאני מחבר מתאם ליציאה האנלוגית שלו וכך מקבל 2 של DVI?.....לא בטוח שאני צריך את זה אבל כמעט כל מסך בא עם DVI היום אז למה לא.... ומה בקשר לביקורת בזאפ על ה-7600GS ?.... סיוט של התקנות והורדות של דרייברים שונים גם של NVIDIA וגם של גיגהבייט .......לא קראתם את הביקורת?....

אז תודה על התשובות אבל אני עדיין מבולבל....

פורסם

לכרטיס 9600 PRO שלי בזמנו היתה יציאת DVI ויציאת VGA, ליציאת הDVI היה מתאם שהפך אותה ליציאת VGA נוספת

לגבי התצוגה זה בהחלט נשמע כמו בעעית דרייבר או הגדרות

פורסם
  • מחבר

או שהכרטיס שקיבלתי היה מקולקל...... למרות שבחנות התעקשו שלא...אני בכל אופן התעסקתי (יחד עם חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים) עם ההגדרות של הדרייבר וכיוונתי מחדש את המסך.... והכל ללא הועיל....... ולמה להפוך DVI לאנלוגי אם יש לי מסך עם חיבור דיגיטלי?.... בכל אופן ,אני עדיין חושב על ה- 7600GS .אפשר לדעתכם להתגבר שם על בעיות הדרייברים?... תקראו את הביקורת-די מפחידה...

פורסם

הכוונה היא שאם הכרטיס שלך מגיע עם שתי יציאות DVI? ?(כמו ה7600GT? שלי) ויש לך מסך עם יציאת VGA? אז אתה חייב מתאם...כמובן שאם יש לך חיבור DVI? במסך אתה לא תחבר מתאם...לגבי ה7600GS? אולי יש בעיה ספציפית אם הכרטיס של GB? למרות שגם על זה אני חולק... התקנתי שני כרטיסים כאלה (אחד של GB ?? ואחד של MSI) ולא ראיתי שום בעיות...אתה יכול ללכת עליו בלי יותר מדי דאגות...

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים