עבור לתוכן

עזרה ב hitman blood money.

Featured Replies

פורסם

לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה.

כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים.

את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה.

אפשר עזרה בלעבור את המסך?

תודה.

פורסם

יש מעלית איפשהו....

הגעת לקטע שאתה הולך עם בחורה שמנסה לרצוח אותך?

פורסם

נכון יש מעלית או שתפגע בו כשהוא מגיע למרפסת עם צלף.

פורסם

תמיד יש מפה שמראה איפה המטרות

איך להרוג תשתמש בדמיון יש הרבה דרכים

פורסם

אני יעשה לך ווידאו קטן שיסביר לך איך להגיע אליו

(סיימתי את המשחק)

ואני יראה לך שיטה קטנה ולא ממש מוכרת איך להרוג את ההוא בג'קוזי בלי לעשות שום בלגן :)

יאללה תצפה לעריכה שלי :)

עריכה:

הנה:

חלק 1:

http://tasraf.tvg.co.il/hitman/Hitman Blood Money - You Better Watch Out (Part 1).wmv

חלק 2:

http://tasraf.tvg.co.il/hitman/Hitman Blood Money - You Better Watch Out (Part 2).wmv

תהנה אחי

פורסם
  • מחבר

כן הגעתי לקטע של הבחורה שמנסה לרצוח אותי ורצחתי אותה ישר.

בקשר למעלית הגעתי למלא מעליות שעליתי בהם וירדתי וחרשתי כול קומה והכי גבוהה שהגעתי זה לקומה של המסוק ששמה אין דרך להמשיך.

המעליות בכול מיקרה לא הובילו אותי עד הסוף אבל היה לי אפשרות להגיע לאיזה גג מלא בשלג רק שמתחתיו יש גקוזי ושיריתי שם לא פגעתי בכלל במטרה.

במפה ראיתי אותו אבל לא הצלחתי לראות אותו ויזואלית.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:17:27

ניסיתי לירות בו ולא מצאתי שום מירפסת או משהו ובמפה אני רק רואה אותו ועד שאני מגיע לאזור שלו אני לא מוצא אותו ויזואלית ורק יורה באחרים.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:18:41
תודה על הסירטון.

כמו שציינתי את האדם הראשון אני יכול להרוג רק את השני לא ידעתי איך להגיע אליו.

רציתי לדעת כי האנשים שאמרת שאמורים להיתפנות בסירטון לא ראיתי אותם אף פעם הולכים משם אז רציתי לדעת אם קיימת דרך נוספת להגיע ישירות אליו?

[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:32:15

בעיה נוספת בניפרד בלי כול קשר לשלב היא שהחלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות ורציתי לדעת איך לתקן את זה?

עוד דבר הוא שעכשיו נוסף שכול פעם שאני לוחץ על {g} לשחרר את הנשק מהיד אז המשחק ניתקע לי ויוצא.

איך פותרים את הבעיות האלה?

תודה.

פורסם

כן הגעתי לקטע של הבחורה שמנסה לרצוח אותי ורצחתי אותה ישר.

בקשר למעלית הגעתי למלא מעליות שעליתי בהם וירדתי וחרשתי כול קומה והכי גבוהה שהגעתי זה לקומה של המסוק ששמה אין דרך להמשיך.

המעליות בכול מיקרה לא הובילו אותי עד הסוף אבל היה לי אפשרות להגיע לאיזה גג מלא בשלג רק שמתחתיו יש גקוזי ושיריתי שם לא פגעתי בכלל במטרה.

במפה ראיתי אותו אבל לא הצלחתי לראות אותו ויזואלית.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:17:27

ניסיתי לירות בו ולא מצאתי שום מירפסת או משהו ובמפה אני רק רואה אותו ועד שאני מגיע לאזור שלו אני לא מוצא אותו ויזואלית ורק יורה באחרים.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:18:41
תודה על הסירטון.

כמו שציינתי את האדם הראשון אני יכול להרוג רק את השני לא ידעתי איך להגיע אליו.

רציתי לדעת כי האנשים שאמרת שאמורים להיתפנות בסירטון לא ראיתי אותם אף פעם הולכים משם אז רציתי לדעת אם קיימת דרך נוספת להגיע ישירות אליו?

[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:32:15

בעיה נוספת בניפרד בלי כול קשר לשלב היא שהחלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות ורציתי לדעת איך לתקן את זה?

עוד דבר הוא שעכשיו נוסף שכול פעם שאני לוחץ על {g} לשחרר את הנשק מהיד אז המשחק ניתקע לי ויוצא.

איך פותרים את הבעיות האלה?

תודה.

תסתובב להנאתך בשלב איזה 15 דקות ואז לא יהיה שם אפחד אחי בדוק

אני מבין שיש לך את הגירסא הפרוצה של המשחק אז אני יפנה אליך בפרטי נלבין עניינים

פורסם
  • מחבר

לך יש את הגירסה הפרוצה של המשחק?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 15:40:25

בנוסף רציתי לדעת אם אני צריך למחוק את המשחק להתקין אותו מחדש עם מה ששלחת לי?

אם תוכל לשלוח לי בדיוק איך לפעול עם הפרטים האלה אני אודה לך.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 15:41:29

הלינק ששלחת לי להוריד לא עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים