עבור לתוכן

ח'ברה מה דעתכם על המיפרט. תקציבעד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

pccmw1.jpg

חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה?

ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף...

ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב?

תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..

פורסם

מה התקציב אחי

האם אתה מתכנן OC ?

פורסם

מפרט מצויין סך הכל, אבל הייתי לוקח סטיק אחד של 1GB, כדי לחסוך מקום בלוח אם, וגם בגלל שזה ייצא לך זול ב90 ש"ח בערך.

בנוסף, הייתי שוקל שנית לקנות מKSP מכיוון שSKYPC/IQPC יכולים לתת לך את המחשב באותו מחיר (אם לא פחות), בלי בעיות עם אחריות/שירות.

לפני הכל, תצטרך לשנות את הכותרת ולכלול בה את התקציב.

פורסם

דבר ראשון עדיף לך להתרחק מ KSP . דבר שני 1GB לא יספק אותך, והיום זה כמעט הסטנדרט 2GB. אם אתה גמיש במזומן קח 2*1GB אם לא אז תצטרך לרדת בכרטיס מסך או שתוכל להוריד את המעבד ל E4300 ואת הלוח אם ל 945p-s3.

מקווה שעזרתי.

או משהו חלופי:

מIQPC:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX

מחיר: ¤1036

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3

מחיר: ¤654

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1839

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤396

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4

מחיר: ¤696

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤427

ומארז לבחירתך. מחיר סופי:5,345

פורסם

תקנה מעבד E4300 הוא כמעט נותן אותם ביצועים כמו E6300 לפחות לא תרגיש בהבדל ואם אתה עושה OC הוא הרבה יותר טוב ממנו וזול יותר אגב.

תוסיף עוד כמה עשרות שקלים ותקנה 250GB של WD.בנוגע לזיכרון או שתקנה 2GB וזו ההמלצה אם אתה יכול או שפשוט קנה סטיק אחד של 1GB(מומלץ של PQI בגלל המחיר).המלצה אישית תתרחק מKSP לא כדי לך להתעסק איתם.

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX

מחיר: ¤974

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3

מחיר: ¤665

כרטיס מסך:

BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1866

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤396

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4

מחיר: ¤696

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU

מחיר: ¤229

אחריות: שנה.

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤427

מחיר סופי: ¤5502

GTS יותר חזק + 250GB במקום 160 + 2GB זכרון במקום אחד וגם לוח טוב מאוד שלא יגביל אותך אם תחליט שאתה מתכוון לעשות OC

פורסם

בדיוק באתי לכתוב שתדאג לקחת את הREV 3.3 של הלוח הזה.. אבל מונופלי הקדים אותי ^^^ :smile1:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ח'ברה אני יקח 2 GB.. אבל אני לא חושב שאני צריך כל כך הרבה HARD DISK.

OC הוא מגביר את התיפקוד של החלקים אבל הוא מוריד להם את חיי העבודה , נכון? או שאם אני טועה אז תקנו אותי.. וזה ביכלל טוב למחשב שאני הולך ליקנות?

אוו מיצטער , לא ראיתי את ההודעה שלך MONOPOLY.. אחלה מיפרט גבר תודה רבה לך

פורסם

ולגבי שאלותיך:

הלוח אם זה מאוד אמין ואני לא רואה שום סיבה שהוא ישרף .

הספק ליברטי יחזק טוב מאוד את המחשב אין לך מה לדאוג.

פורסם

OC לא יהרוס אם תעשה אותו כמו שצריך, זה אומנם מקצר קצת בחיים של הרכיב אבל זה לא משמעותי, נגיד שבלי OC הרכיב יחזיק 10 שנים אז עם OC הוא יחזיק 6 ומי נשאר 6 שנים עם אותו מחשב?

תשאר עם 250GB עדיף לך, במילא זה הבדל של פחות מ100 ש"ח! מה גם שעם DX10 משחקים בטח יתחילו לשקול יותר ממשחק ממוצע היום [במקום 3-4GB יהיו נגיד 6-10GB]

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכולם אתם לא יודעים כמה עזרתם לי אתם מיקצוענים ביותר! :xyxthumbs:

ואיך אני יודע איזה חלקים הם עם OC?

אהה ועוד משהו Monopoly באיזה אתר הרכבת את המיפרט?

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם אתם לא יודעים כמה עזרתם לי אתם מיקצוענים ביותר! :xyxthumbs:

ואיך אני יודע איזה חלקים הם עם OC?

תקשיב OC זה המהרה של המחשב! זה לא משהו שבא עם החלקים הכוונה במה שנכתב היא שיש לוחות אם /מעבדים/זכרונות וכו' שטובים יותר לביצוע OC קאפיש?

פורסם

OC לא יהרוס אם תעשה אותו כמו שצריך, זה אומנם מקצר קצת בחיים של הרכיב אבל זה לא משמעותי, נגיד שבלי OC הרכיב יחזיק 10 שנים אז עם OC הוא יחזיק 6 ומי נשאר 6 שנים עם אותו מחשב?

תשאר עם 250GB עדיף לך, במילא זה הבדל של פחות מ100 ש"ח! מה גם שעם DX10 משחקים בטח יתחילו לשקול יותר ממשחק ממוצע היום [במקום 3-4GB יהיו נגיד 6-10GB]

אני צופה דווקא הרבה יותר.משחקים חדשים ורציניים שיוצאים היום והם לא DX10 שוקלים כבר 6GB-8GB.עם היציאה של DX10 ומשחקים רציניים זה יכול להגיע בקלות ל15GB++

תתחדש על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים