עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך nvidia 8800gtx

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס האגדי 8800GTX אך איני יודע של איזה יצרן.

הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתכם לגבי היצרן והאם מסובך להרכיב כרטיס מסך באופן פרטי.

פורסם

כל עוד זה הגרסאות הרגילות אז תיקח את זה עם האחריות הארוכה אני אישית מעדיף EVGA אבל בארץ משום מה הם יקרים במרבית החנויות תנסה למצוא EVGA/BFG שניהם עם אחריות לכל החיים

פורסם
  • מחבר

שמעתי גם על XFX , מה דעתך?..מדובר בגרסת ה- EXTREME של היצרן.

פורסם

יפה :xyxthumbs:

עכשיו, על איזה מערכת אתה הולך להרכיב אותו , איזה ספק יש לך ? מעבד? מארז ואיזה מסך ??

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

מעבד: INTEL E6600 2.4GHZ

לוח אם: GIGABYTE 965P-DS4

ספק: 500W

זיכרון: OCZ DDR2 GOLD 3GB 800MHZ

יתאים לדעתך?

פורסם

הכל סבבה

רק תפרט על הספק יותר

וכמה אינץ' המסך שלך ואיזה מארז יש לך יכולה להיות מגבלה פיזית כי הכרטיס הזה ענק

פורסם
  • מחבר

ספק: LED 12CMF500W REAL EZCOOL

מארז: MID ATX TOWER 59/62

* זה מה שהיה כתוב על ההצעת מחיר

פורסם

ספק: LED 12CMF500W REAL EZCOOL

מארז: MID ATX TOWER 59/62

ג'נרי כמו שחשבתי , הספק הזה הוא סיכון אני לא מאמין שתרצה לקנות 8800GTX ולגלות שהוא לא עובד או בכלל לתת לו לעבוד על ספק צעצוע

קיצר 8800GTX אומר ספק איכותי הLIBARTY 500

יהיה מצויין

בנוגע למארז אני לא יודע מה להגיד לך אתה קונה כזה כרטיס אתה צריך משהו איכותי ומשהו שיכנס בו הכרטיס

בנוגע למסך עוד לא עניתה אני מקווה שזה מסך מעל ה20 אינץ אחרת אתה סתם קונה את הכרטיס הזה ואפשר לקחת את גירסאת הGTS במקום

פורסם

בן אדם תתעורר!!! הכרטיס לא נכנס לך במארז, וגם אתה הולך לשפוך תוספת של 1000 ש"ח על 15% ביצועים יותר מה GTS.

חראם!!! :bash:

פורסם

אחי היה לי את EZCOOL אחרי חודש נאלצתי להחליף אותו כי הוא לא עמד בעומס של כלום בקיצור חרה של ספק.

אין בררה איאפשר לחסוך בספקים אתה משלם על זה אחרי זה כיפליים מניסיון :'(

פורסם
  • מחבר

אז מה אני אעשה???... להלחיף גם ספק וגם מארז???...כמוש אני מכיר את החנות שקניתי בה, אף אחד לא ירצה להחליף לי.

ו-ד"א למה הספק הזה רגוע עד כדי כך שלא מסוגל לעמוד בעומס, הרי מדובר בספק של 500 וואט.??

פורסם
  • מחבר

האם מישהו מוכן לענות לי על השאלה ששאלתי?

ראו תכתובת בדף הנוכחי + הדף הקודם.

פורסם

תקשיב, לא הכל זה כמה וואט הספק יכול לספק, תלך לפורום ספקים ותקרא מידע בנושא, רק לצורך השוואה, ספק ג'נרי של 500-600 וואט יכול להיות פחות טוב מספק איכותי של 300 וואט, זה תלוי בעוד דברים, כמו מסילות, אם זה OFC, ועוד דברים שאני לא זוכר...בקיצור תבדוק לפני קנייה

פורסם

יש לי רעיון טוב בשבילך. במקום לקנות את הGTX תקנה GTS ובהפרש שהוא 1000 ש"ח תוכל לקנות ספק טוב ומארז טוב. למשל: ליברטי 400 של אנרמקס+מארז של ג'יגה בייט - אורורה, שזה רמה אחרת ממה שאתה מציע. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי רעיון טוב בשבילך. במקום לקנות את הGTX תקנה GTS ובהפרש שהוא 1000 ש"ח תוכל לקנות ספק טוב ומארז טוב. למשל: ליברטי 400 של אנרמקס+מארז של ג'יגה בייט - אורורה, שזה רמה אחרת ממה שאתה מציע. :xyxthumbs:

צודק!

האופציה הכי טובה שהוא יכול לבקש. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים