פורסם 2007 במרץ 1418 שנים שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB.הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT IIעכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולהטובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב).אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL)הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!!אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות...הוא רושם BIOS ROM CHECKSOM ERROR וזהו...ניסיתי CLEAR BIOS וכו לא עזר גם הבטריה....אנשים מה הבעיה!?!!??אני חייב לוח חדש זהו???בבקשה זה מאוד דחוףףף
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר איך קירור חדש יכול להשפיע על הביוס ועל DUAL CHANNLE? הרי סך הכול החלפתי קירור וזכרונות תמיד אצלי עבדו על DUAL
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר טוב אני חושב כשהרכבתי את הקירור על הNB כנראה לחצתי עליו עם הקירור חזק מידי וזה "שיבש" "הרס" אותו קצת ובגלל זה לא עובד לי הDUAL CHANALE ולא בסלוטים אחרים רק בסלוט הכי ראשון לבד או ביחד....מה אתם אומרים הגיוני לא?כי לפני זה היה הכול פיקס!תגובות בבקשה ואני מבקש שתמליצו לי על לוח אם טוב לאוברקלוק טוב שיתאים גם..בבקשהתודה לכול העוזר
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים 1.? פעם הבא במקום להקפיץ פשוט תשתמש בכפתור "עריכה"... 2. במצב שלך אין לך מה להפסיד תעדכן את הביוס או תנסה להתקין את הקירור מחדש...
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר עדכנתי את הביוס והרכבתי עוד פעם....וזה לא עזר אותו הדבר..עכשיו אתה חושב זה אפשרי מה שרשמתי בהודעה הקודמה...שפושט איכשהו הרסתי את ה NB?
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים האם השתמשתה במישחה טרמית בזמן ההרכבה? חלק מהמישחות מובילות חשמל, יכול להיות שנמרחה קצת משחה על הלוח? מה קשור לעדכן ביוס, הרי הduall עבד לפני שהוא הרכיב את הקירור
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר האם השתמשתה במישחה טרמית בזמן ההרכבה? חלק מהמישחות מובילות חשמל, יכול להיות שנמרחה קצת משחה על הלוח? מה קשור לעדכן ביוס, הרי הduall עבד לפני שהוא הרכיב את הקירור כן...השתמשתי...המממ אתה אומר שכדי לנקות את האזור טוב טוב או שכבר מאוחר והלך הציפסט?
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אני אומר שעם נמרחה לך מישחה על הלוח-אם יכול להיות שגרמת לקצר, אם אתה רואה משחה על הלוח (או במקום שהיא יכולה לגרום לקצר) אז תנקה אותה.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אין ממש משחה (לא ג'נרית כמובן) שמוליכה חשמל בכל אופן לא ברמה של לגרום לקצר וכו (פעם זה היה בas5 וגם אז המוליכות הייתה מזערית) כמו שאמרתי אני מציע שתנסה להתקין את הקירור מחדש...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר טוב ניסיתי הכול...אפילו בלי קירור לכמה שניות כדי לבדוק...עדיין אותה הבעיה...כול אחד עובד בנפרד רק בסלוט הראשון וביחד (לא דואל) בשני הסלוטים הראשונים רק עובדים.מסקנה...נדפק הלוח?כי אני רוצנ עכשיו לקפוץ לקייספי ולקחת איזה לוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.