עבור לתוכן

בעית זכרונות קשה מאוד!!בבקשה עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB.

הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II

עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה

טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב).

אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL)

הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!!

אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות...

הוא רושם BIOS ROM CHECKSOM ERROR וזהו...

ניסיתי CLEAR BIOS וכו לא עזר גם הבטריה....

אנשים מה הבעיה!?!!??

אני חייב לוח חדש זהו???

בבקשה זה מאוד דחוףףף

פורסם
  • מחבר

איך קירור חדש יכול להשפיע על הביוס ועל DUAL CHANNLE? הרי סך הכול החלפתי קירור וזכרונות תמיד אצלי עבדו על DUAL

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב כשהרכבתי את הקירור על הNB כנראה לחצתי עליו עם הקירור חזק מידי וזה "שיבש" "הרס" אותו קצת ובגלל זה לא עובד לי הDUAL CHANALE ולא בסלוטים אחרים רק בסלוט הכי ראשון לבד או ביחד....מה אתם אומרים הגיוני לא?

כי לפני זה היה הכול פיקס!

תגובות בבקשה ואני מבקש שתמליצו לי על לוח אם טוב לאוברקלוק טוב שיתאים גם..בבקשה

תודה לכול העוזר

פורסם

1.? פעם הבא במקום להקפיץ פשוט תשתמש בכפתור "עריכה"... 2. במצב שלך אין לך מה להפסיד תעדכן את הביוס או תנסה להתקין את הקירור מחדש...

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הביוס והרכבתי עוד פעם....וזה לא עזר אותו הדבר..עכשיו אתה חושב זה אפשרי מה שרשמתי בהודעה הקודמה...שפושט איכשהו הרסתי את ה NB?

פורסם

האם השתמשתה במישחה טרמית בזמן ההרכבה? חלק מהמישחות מובילות חשמל, יכול להיות שנמרחה קצת משחה על הלוח?

מה קשור לעדכן ביוס, הרי הduall עבד לפני שהוא הרכיב את הקירור :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

האם השתמשתה במישחה טרמית בזמן ההרכבה? חלק מהמישחות מובילות חשמל, יכול להיות שנמרחה קצת משחה על הלוח?

מה קשור לעדכן ביוס, הרי הduall עבד לפני שהוא הרכיב את הקירור :nixweiss:

כן...השתמשתי...המממ אתה אומר שכדי לנקות את האזור טוב טוב או שכבר מאוחר והלך הציפסט?

פורסם

אני אומר שעם נמרחה לך מישחה על הלוח-אם יכול להיות שגרמת לקצר, אם אתה רואה משחה על הלוח (או במקום שהיא יכולה לגרום לקצר)

אז תנקה אותה. :)

פורסם

אין ממש משחה (לא ג'נרית כמובן) שמוליכה חשמל בכל אופן לא ברמה של לגרום לקצר וכו (פעם זה היה בas5 וגם אז המוליכות הייתה מזערית) כמו שאמרתי אני מציע שתנסה להתקין את הקירור מחדש...

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי הכול...אפילו בלי קירור לכמה שניות כדי לבדוק...עדיין אותה הבעיה...

כול אחד עובד בנפרד רק בסלוט הראשון וביחד (לא דואל) בשני הסלוטים הראשונים רק עובדים.

מסקנה...נדפק הלוח?כי אני רוצנ עכשיו לקפוץ לקייספי ולקחת איזה לוח...

פורסם

רק בשביל להיות בטוח תריץ memtest? לכל זיכרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים