עבור לתוכן

מחשב חדש בקרוב, ורוצה למצוא דרך קלה ומהירה להעביר תמידע מהמחשב הישן לחדש

Featured Replies

פורסם

מה שכתבתי בכותרת..

האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB?

כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD

פורסם

DOK

או לצרוב כמה דסקים של DVD

פורסם

כאמור DOK או דיסק קשיח בחיבור USB יהיה האפשרות המועדפת באם 2 המחשבים תומכים ב-USB2 (תאמין לי, העברת עשרות GB דרך USB1.1 זה לא נעים בלשון המעטה), אם לא אז יש 3 אפשרויות:

1. להתקין במחשב הישן כרטיס USB2 (מקסימום 100 ש"ח) ולהעביר את החומר כמו שכתוב למעלה.

2. להתקין פיזית את הדיסק הקשיח הישן במחשב החדש (בחיבור IDE או SATA) ולהעביר את המידע.

3. לממש רשת אד-הוק ביניהם ע"י כבל רשת מוצלב (בהנחה שבשני המחשבים מותקן כ.רשת 10/100 תקין).

פורסם

ומה עם הוא רוצה להעביר ווינדוס/משחקים מותקנים והרגיסטרי?

פורסם

משחקים יש לו את הדיסקים אני מניח או שיצרוב אותם...

רג'יסטרי/וינדווס? אתה רציני? מתקינים חדש..

פורסם

זה יהיה בעיה אם הוא עובר למחשב עם חלקים אחרים...

אבל מה אם הוא סתם זורק את הדיסק הישן?

בטח יש דרך להעתיק את כל תכולת הכונן

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה להעביר וידנווס למחשב אחר.

אם הוא מסרב לעלות כי הוא אומר שאי אפשר להפעיל כבר מסיבות כאלו ואחרות מרימים טלפון ל-MS מוכיחים שהעניין מקורי ואני בטוח שהם יפתרו ת'עניין

פורסם
  • מחבר

ממ יש לי USB 2.0

ומה זה בכלל DOK? :-[

ואולי באמת יתאים הדיסק קשיח הישן ולמחשב החדש אני כבר לא זוכר איך זה הולך החיבורים והכל ואם מתאים בכלל..

ואי אפשר לעשות את מה שאמרתי? פשוט לחבר כבל USB בין המחשבים ואז הוא יזהה את זה כמו שמחברים דיסק און קי?

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה זה דחוף!!

פורסם

אם תחבר כבל USB רגיל ל-2 החיבורים המקסימום שתעשה זה לשרוף את 2 המחשבים, אם החלטת לחבר כבל USB בין המחשבים אתה צריך כבל מיוחד עם בקר שנקרא כבל USB לפלינק.

ו-DOK זה DISK-ON-KEY:

Disk%20On%20Key.jpg

אם אתה לא יודע מה זה בכלל אז תקרא את זה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7_%D7%90%D7%95%D7%9F_%D7%A7%D7%99

ורק בכדי לסבר את האוזן, אם לא תציית לחוקי הפורום אתה תעוף מפה כמו טיל.

פורסם
  • מחבר

אה אז בסה"כ זה דיסק און קי מה שהתכוונתם חח

ו..מה חוקים? חח על איזה חוק שוב עברתי?

חח אני מרגיש כמו האלה שמפחדים כשנוסעים בכביש ליד ניידת משטרה

פורסם

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132227.0

פורסם
  • מחבר

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132227.0

אה אבל אם אפחד לא עונה לי אח"כ אני אצטרך לפתוחו ת'רד חדש ואז יגידו לי למה לא המשכתי לכתוב בת'רד הישן.. פשוט שתי ההערות האלה נוגדות אחת את השנייה ואנלא יודע מה לעשות כדי להיות בטוח שההודעה שלי תמשוך תשוממת לב של אנשים ושיענו לי

ו מישהו כתב על "כבל USB לפלינק" מה זה? מה הייחוד שלו מסתם כבל USB האם אפשר לקנות את זה בכל חנות כמו BUG? כמה דבר כזה אמור לעלות בערך?

פורסם

דבר ראשון אסור לצטט את ההודעה שלפניך... :nono:

דבר שני, אתה יוצר קשר עם אחראי פורום בפרטי ושואל אם אפשר להקפיץ. אם הוא מאשר, אתה מקפיץ, נקודה.

פורסם
  • מחבר

מה??? גם לצטט אסור? :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים