עבור לתוכן

GOD OF WAR 2- הדיון הרשמי.

Featured Replies

פורסם

באסה, אין HD.

• תגובות 53
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק הזה פשוט מדהים... כ''כ יפה (הכי יפה על ה- PS2 אי פעם), כיפי, ממכר, ברוטלי... גם הסיפור, הדיבוב והסאונד מהממים.

אני עכשיו במינוטאור אבן השני. מישהו יודע מתי אני אגיע לקרב נגד איקרוס (עוד הרבה\קצת זמן)?

פורסם

איך אפשר להעביר מידע מהמחשב לסוני?

אני חושב שעושים את זה דרך הכבל רשת

ואולי אפשר גם דרך הUSB

יש מדריכים ברשת אבל אני לא ניסיתי

פורסם
  • מחבר

וואו. איזה משחק מדהים. בדיוק סיימתי את הקטע על הפגסוס. איזה יופי היה הקטע עם הטיטאנים בגהנום ועם גאיה...

נראה כמו התחלה של משחק אדיר! לפחות כמו הראשון, שהיה לדעתי המשחק הכי טוב לפלייסטיישן 2. דרך מצויינת מסיים את דור ה-ps2.

פורסם

שהיה לדעתי המשחק הכי טוב לפלייסטיישן 2. דרך מצויינת מסיים את דור ה-ps2.

על פי המצב של PS3, עדיף שסוני תשאיר את ה-PS2 בסביבה עוד קצת.

פורסם

סיימתי את המשחק לפני מספר דקות, אני לא יכול להגיד שהופתעתי לטובה מהמשחק כי פשוט הראשון היה כל כך מושלם שלא היה הרבה מה לשפר אבל בכל אופן ההמשך לא נופל ממנו, הרבה יותר קרבות עם בוסים, אותו עיצוב שלבים נפלא, סאונד מהמם,גרפיקה טובה,משחקיות פשוטה אך עם זאת מיהנה כל כך, קרוב לשלמות.

הדבר היחידי שעצבן אותי הוא שהסוף הוא ממש לא סוף ומצד אחד אני שמח שייצא משחק שלישי אבל מצד שני קרוב לודאי שהוא יצא רק לPS3 ככה שייקח די הרבה זמן יעד שיהיה אפשר לשים עליו את הידיים, בכל מקרה אלא קטנות והגיע הזמן לשחק סוף סוף Okami :D

פורסם

Okami מצוין

זה פשוט הזלדה לPS2

וחבל שקאפקום פיזרה תקבוצה שפיתחה אותו

הייתי מת לOkami 2

פורסם

ראיתי שאומרים עליו שהוא מצוין, להגיד את האמת אני לא יודע אם זה כל כך בשבילי הסגנון היפני הזה, לפי הסרטונים המשחק נראה מאוד מיוחד אומנותית מה גם שכל הרעיון שלו ממש חדשני אבל אף פעם לא התחברתי לכל האנימה היפנית והמאנגה, טוב תמיד אפשר להתחיל.

פורסם

תיראה הוא מתחיל משעמם

וניראה די מתרומם בהתחלה

ולמעשה הכמה שעות ראשונות משעממות מאוד ואין לך הרבה יכולות

אבל ברגע שאתה מתחיל לקבל יכולות המשחק מתחיל להיות מעניין יותר ויותר ונפתחים לך מקומות חדשים

אבל גם זלדות מתחילות משעממם ואחרי זה מתחילות להיות מצוינות

בכל מיקרה אחרי 5 שעות במשחק +- לא תירצה לעזוב ויש עשרות שעות משחק

פורסם

חבר שלי סיים אותו אחרי 52 שעות

פורסם

זה אורך חיים אסטרונומי שרק היפנים יכולים להוציא כזה משחק ;D

פורסם

חבר שלי סיים אותו אחרי 52 שעות

אני ב40+ אבל אפשר בפחות טלוי כמה משימות צד עושים

פורסם

אז מה המטרה במשחק אם לא לשחק :)?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני מחדש את הדיון כי אני כבר כמה שעות במשחק

לצערי הציפ בPS2 שלי לא מזה DVD DL אז הורדתי ריפ ובינתיים הכל פועל טוב רק הסירטונים ברזולוציה נמוכה

בכל מיקרה WOW שיפרו הרבה דברים בלי לדפוק כלום

ממש משחק מוצלח אני כרגע בחלק שצריך להפעיל תסוסים הענקים ונתקתי בזה אז אני יחפש טיפים ברשת

בכל מיקרה מאוד מאוד מומלץ

פורסם

אמרו לי שב Rip הסרטונים ברזולוציה פחות טובה.

על הזין שלי אחי. קניתי מקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים