פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יש איזה תכונה שהשתמשתי בה לפני flashget אולי כדאי שתנסה אותה...FDM אני כרגע משתמש ב flashget והיא גם טובה מאוד.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר הורדתי את GIGAGET והיא ממש אחלה. לדעתי יותר מהירה(מבחינת תוכנה ולא הורדה) מ FLASHGET. והיא חינמית והממשק שלה יותר נעים(צבעים נורמלים).לדעתי אחלה של תוכנה.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים עשיתי חיפוש ל"טיפש" בפורום ומצאתי רק אותך! תודה עשיתי חיפוש ל-"מצחיק" ולא מצאתי אותך. בהצלחה עם GIGAGET.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים DAPגם אני עם Download Accelerator Plus.ממשק נוח, פשוט ויפה, והורדה עד גבול יכולת החיבור שלי. תוכנה מעולה.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים Mass Downloaderכבר שנים אני איתולאתר החברה, דף המוצר:http://www.metaproducts.com/mp/Mass_Downloader.htm
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים גם אני ממליץ על FlashGet אם לא מדובר בFirefox, ואם כן - אז ממליץ על DownThemAll: לא צריך תוכנה, וזה עושה את אותו הדבר + מספר הורדות בקליק אחד. אבל אם מעדיפים תוכנה בתוך firefox ולא downthemall נניח, אפשר להתקין תוסף שנקרא FlashGot שמוצא את תוכנת ההורדה שיש לך על המחשב ומנתבת את ההורדות מfirefox אליה, כולל מלא אפשרויות טובות שיש גם ב-downthemall.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.