פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר ממזרים...תכלס כן, ממזרים. אבל למי אכפת, אני מקבל את זה "חינם" (כמובן שהקונספט הוא שיותר אנשים יהיו מחוברים ללייבטיוי שלהם, אבל שוב - למי אכפת...).
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים וואי אחי הציעו לאמא שלי בדיוק את אותה חבילה עם אותם פלאפונים אז זה לא בגלל העבודה של ההורים שלך...גם ההורים שלי מתלבטים עם לקחת את החבילה הזאת..חשוב לציין שההורים שלי לא ממש מבינים בפלאפונים וזה יספק אותם בהחלט אז גם אני צריך חוות דעת ממכם
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר וואי אחי הציעו לאמא שלי בדיוק את אותה חבילה עם אותם פלאפונים אז זה לא בגלל העבודה של ההורים שלך...גם ההורים שלי מתלבטים עם לקחת את החבילה הזאת..חשוב לציין שההורים שלי לא ממש מבינים בפלאפונים וזה יספק אותם בהחלט אז גם אני צריך חוות דעת ממכםפתח ת'רד משלך. זה לא בגלל העבודה של ההורים שלי ספיציפית, זה בגלל שאבא שלי כביכול לקוח עסקי.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אם זו בדיוק אותה עסקה, אז תרד טוב טוב לפרטים של זמן האוויר.אפרופו זמן אוויר, באיזה מחירים יש לך את ה-200 שקות האלו? כי הדיל הזה sounds to good to be true..
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר אם זו בדיוק אותה עסקה, אז תרד טוב טוב לפרטים של זמן האוויר.אפרופו זמן אוויר, באיזה מחירים יש לך את ה-200 שקות האלו? כי הדיל הזה sounds to good to be true..10 ש"ח בחודש. פלאפון מוכרים לבית חולים, ושני ההורים שלי עובדים שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.