עבור לתוכן

רוצה לקנות צורב חדש ומה דעתכם על הצורב הנוכחי

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה...

כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט...

קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש.

שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.

פורסם

באילו מדיות אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

בעיקר Silverline. אבל גם ניסיתי מדיות מפוקפקות אחרות שחבר שלי הביא לי.

פורסם

NEC חרא בגדול

יש לך סטיקי של צורבים מומלצים פה בפורום איכסון

פורסם
  • מחבר

כן - ראיתי אותו... הוא מאד מבלבל... אני לא רואה שם המלצה חד משמעית על צורב זה או אחר...

אני חושב שהמהירות פחות חשובה לי מאחר שאת הצריבות ל PS2 אני עושה על X1 - אני צריך את הצריבה האיכותית ביותר האפשרית.

פורסם

LG H30N מומלץ ומגיע עם חיבור SATA

פורסם

כן - ראיתי אותו... הוא מאד מבלבל... אני לא רואה שם המלצה חד משמעית על צורב זה או אחר...

אני חושב שהמהירות פחות חשובה לי מאחר שאת הצריבות ל PS2 אני עושה על X1 - אני צריך את הצריבה האיכותית ביותר האפשרית.

קודם כל כדאי מאוד שתקנה מדיה איכותית יותר כי אתה מסכן את העינית שעולה הרבה יותר מכמה מדיות מסוג כזה או אחר.

שנית, לצרוב ב X1 ואפילו ב X4 על צורב X16 זה ברוב המקרים לא איכותי יותר כשמשתמשים במדיות X16.

קנה מדיות נורמליות, ובעזרת CD SPEED תעשה בדיקת איכות למהירות שזה יש הכי מעט טעויות. תבדוק X8, X12 ו X16.

פורסם
  • מחבר

1. אני לא בטוח שיש לי חיבור Sata פנוי :\

מה היתרון של Sata על IDE מבחינת צורבים?

2. אני צורב על Silverline כי תכלס זה מה שהמליצו לי לצרוב בשביל ה Playstation ואני צורב על X1 בגלל אותן הנחיות.

פורסם

המהירות ואיכות העברת מידע.

פורסם

1. חיבור SATA זה לא קריטי בכלל

2. תעבור לדיסקים של ורבטים

פורסם

2. אני צורב על Silverline כי תכלס זה מה שהמליצו לי לצרוב בשביל ה Playstation ואני צורב על X1 בגלל אותן הנחיות.

קראת מה שאני המלצתי לך?

פורסם
  • מחבר

אני מקבל את עצת ה"מדיות יותר איכותיות".

על מה אתה ממליץ?

ואני חושב שאני יאלץ לקנות IDE מאחר שאין לי SATA פנוי.

מה המומלץ ביותר?

פורסם

וורבטים תוצרת טיוואן -RX16.

ואל תצרוב ב X1.

תבדוק לפני שאתה קונה צורב חדש.

פורסם
  • מחבר

לבדוק? לבדוק מה?

חשבתי שזה מה שאני עושה באשכול הזה - בודק :).

אני מנסה עדיין להגיע להחלטה... אני רוצה להזמין היום מ zap כונן IDE אבל אני עדיין לא יודע איזה...

פורסם

תקנה וורבטים ותבדוק על ה NEC לפני שאתה קונה צורב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים