עבור לתוכן

G FORCE MAGIC 315 SIS-128MB חייב תשובות!

Featured Replies

פורסם

משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת

בשביל לדעת שלא דפקו אותי

הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת

תודה!@

פורסם

חזרתי עכשיו ואין לי כוח לפרט והכל, אז פשוט אני אגיד לך במילה אחת, דרעק פירסומי...

פורסם

זה בכלל לא ג'יפורס של NVIDIA!!!!!!!!!!! דפקו אותך ובגדול.

SIS הוציעו לא מזמן צ'יפ דו-מימד ותלת-מימד תקציבי, שאמור להתחרות עם הMX200 של NVIDIA ועובד עם כמויות גדולות של RAM בשביל טריקים שיווקיים של עיתונים. חביבי, אני יודע שזה נשמע הרבה מאוד במחוזות ארצינו: דפקו אותך ואחלת אותה.

אתה מוזמן לקרא ביקורת על כרטיס דומה לשלך בSysopt:

http://www.sysopt.com/reviews/ecs-ag315t/index.html

להבא תדעה, שמוכר עולה על טרנד שיווקי ושם גנרי כמו ג'יפורס, זה לא אמר שהכרטיס שמוכרים לך הוא ג'יפורס. שמעתי שמרמים אנשים ונותנים כרטיסים מבוססי צ'יפים של NVIDIA מחברות עלומות שם בנימוק שמדובר בכרטיס אמיתי של NVIDIA או של חברה חדשה שקמה GEFORCE. אבל לקרא לכרטיסים לא של NVIDIA ג'יפורס? זה כבר שיא חדש.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שענה

אבל מהמנהל שאמר שזה "דרעק" הייתי מצפה לפירוט אז בבבקשה....

פורסם

נווווווווווו

הוא התכוון שהכרטיס נותן ביצועים גרועים מאוד וה128מ"ב שהוא "מתהדר" בהם הם רק טריק שיווקי ולא מסייעים כלל לשיפור ביצועי הכרטיס.

פורסם

כאילו מה לא מובן פה ?!

תראו את הרגפים (שני הכרטיסים בערך באותו המחיר)...

שימו לב לעובדה שהוא אפחלו לא מתקרב ל- MX400 ב- Q3A...

gfsiscompq3.jpg

ב- UT זה קצת פחות גרוע אבל ברגע שעוברים לרזולוציה נורמלית הוא מתרסק...

gfsiscomUT.jpg

פורסם

תודה לכל מי שענה

אבל מהמנהל שאמר שזה "דרעק" הייתי מצפה לפירוט אז בבבקשה....

איזה פירוט אתה רוצה?

אתה קנית כרטיס ככל הנראה במחיר מופקע מסוכן מכירות מפולפל שהצליח לתקוע אותך עם כרטיס שהוא מאיץ LOW END שבסה"כ תקעו לו 128 מגה של ראם רק כדי שהוא יהיה גימיק שיווקי. בא נאמר שאם היה(ויש) דגם לכרטיס מסך שלך עם 32 מגה הוא היה מתפקד כמעט אותו דבר כמו ה128 מגה שלך... מה שהמוכר בחנות תקע אותך זה יותר גרוע מGeforce2 MX200 64MB.

הצ'יפ הזה של SIS לכשעצמו לא רע בכלל, אבל הוא לא אמור לתפקד עם 128 מגה של RAM, והביצועים שלו הם בהתאם למחיר שלו(כשאתה קונה אותו ממקום הגון).

פורסם

לא הייתי קורה לו פחות טוב מה- MX200 אבל טוב נו... שיהיה...

זה גרף מ- 3Dmark2001, שימו לב לירידה החדה בביצועים כאשר הוא עולה ל- 1024x768.

3dm32.gif

פורסם

לא הייתי קורה לו פחות טוב מה- MX200 אבל טוב נו... שיהיה...

זה גרף מ- 3Dmark2001, שימו לב לירידה החדה בביצועים כאשר הוא עולה ל- 1024x768.

3dm32.gif

כשכתבתי לא התכוונתי מבחינת ביצועים של הכרטיס, אלא מבחינת הצורה שתקעו אותו עם כרטיס 128MB שבכלל אין לו השפעה. כלומר דפקו אותו בעסקה הזאתי יותר גרוע מאשר דופקים אנשים בעסקאות של MX200 עם 64MB. אבל אני לא חושב שזה הדיון כאן.

בכל מקרה, אני בטוח שהוא יכול היה לקנות בחנות נורמאלית והגונה MX400 עם 32 מגה שהיה נותן לו הרבה יותר ביצועים בשביל הסכום שהוא בטח שילם על ה"Geforce 128MB" הזה.

אגב, בשביל כרטיס תקציבי של 32MB הSIS הזה הוא בכלל לא רע, גם ביחס למחיר שלו(50 דולר בארה"ב וזה בטח פחות היום כי המאמר הוא די עתיק).

פורסם

מדובר בשבב של SIS אשר כמה שזכור לי קנו את חברת S3 העתיקה

(הוציאה שבב בשם SAVEGE מול ה RIVA2 )

כנראה זהו הגלגול של השבב הנ"ל

הוא היה רע

ריבה אכלה אותו בלי מלח ברוב התחומים למרות שסופק על ידי קריאטיב וספקים טובים אחרים

פורסם

ריבה

;D

פורסם

this is a sticky situation....

פורסם

LOL

פורסם

ריבה אכלה אותו בלי מלח ברוב התחומים למרות שסופק על ידי קריאטיב וספקים טובים אחרים

חחחח לא שמעתי על הרבה ריבות שאוכלות

בד"כ זה ההפך

וממתי ריבה צריכה מלח אם כבר סוכר או חומרירם סינטטים ??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים